AKSIJALNI VENTILATOR VISOKIH PERFORMANSI TTV 4500

Ventilator visokih performansi za sve: zahvaljujući dobro osmišljenoj dodatnoj opremi, TTV 4500 se može prilagoditi skoro svakoj upotrebi

Snažan aksijalni ventilator
Kombinacija snažnog aksijalnog ventilatora i dobro osmišljenog sistemskog pribora za povezivanje raznih creva za vazdušni transport ili vreća za prašinu čini TTV 4500 posebno svestranim rešenjem za ventilaciju, cirkulaciju vazduha, usisavanje prašine i transport hladnog ili toplog vazduha, čak i duže rastojanja creva.

Zahvaljujući promenljivim modulima dodatne opreme, uvek vam je potreban samo jedan ventilator i još uvek možete da koristite TTV 4500 za obavljanje širokog spektra zadataka za koje bi vam ranije trebalo nekoliko uređaja.

Kao i svi ventilatori visokih performansi u TTV seriji, TTV 4500 je posebno dizajniran da ispuni najstrože praktične zahteve u teškim okruženjima sa dugim vekom trajanja i pouzdanošću, čak i tokom kontinuiranog rada koji zahteva materijalnu potrošnju na lokacijama koje se često menjaju.

Za razliku od standardnih transportnih ventilatora, TTV 4500 je takođe idealan za efikasnu podršku kondenzatorskim sušarama prilikom sušenja zgrada.

Ovaj uređaj visokih performansi omogućava snažnu cirkulaciju vazduha velike zapremine, što zatim dovodi do bržeg isparavanja:

Što je veća brzina protoka na površini materijala, brže se odvija proces sušenja. U zavisnosti od dizajna, možete prepoloviti vreme sušenja kombinovanjem sušare i TTV 4500!

Jedan adapter – mnoge mogućnosti…
TTV adapter za crevo može da se poveže sa ventilatorom sa obe strane radi ekstrakcije ili ventilacije. Upotreba dva adaptera za creva omogućava kombinovanu upotrebu vazdušnog transportnog creva i vreće za prašinu za uklanjanje čestica prljavštine.

Zaštita od prašine tokom renoviranja
Prilikom renoviranja, obrade i odlaganja materijala neminovno nastaje velika prašina. U ovom kontekstu, trenutne studije su alarmantne, sugerišući da trenutni maksimalni nivoi prašine na radnom mestu verovatno ne pružaju dovoljnu zaštitu od raka pluća.

Kao rezultat toga, među pogođenima su zaposleni u građevinskoj industriji koji stalno udišu finu prašinu koja se može udisati – čak i ako se sam materijal ne smatra toksičnim.

Zato zaštitite sebe i svoje zaposlene od opasne fine prašine na poslu!

Isprobana i testirana alternativa za smanjenje zagađenja prašinom je usisavanje prljavštine i čestica prašine. Trotec kese za prašinu koje se mogu prati imaju maksimalnu propustljivost < 0,1%, zadovoljavaju klasu prašine M i usklađene su sa DIN EN 60335-2-69 za upotrebu filtera za upotrebu u mašinama i uređajima za uklanjanje prašine.

Nema prašine – nema rizika!

Kompaktne dimenzije (52 k 51,5 k 35,8 cm) omogućavaju fleksibilnu upotrebu na različitim lokacijama.

Sa obe strane okvira postolja nalaze se dve ručke za zavrtnje pomoću kojih se može menjati smer duvanja.

TTV 4500
Svi TTV modeli se mogu bezbedno složiti za transport i skladištenje.

Visok kvalitet, pouzdanost i dugovečnost su ubedljivi argumenti za najprodavaniju seriju aksijalnih ventilatora u Evropi.

Ovaj ventilator visokih performansi je optimalan izbor za sve zadatke ventilacije u proizvodnim i skladišnim prostorima ili poljoprivrednim operacijama.

Za razliku od standardnih transportnih ventilatora, TTV 4500 je takođe idealan za efikasnu podršku kondenzatorskim sušarama prilikom sušenja zgrada!

Prednosti za praksu:

 • Snažan aksijalni ventilator – proizveden po visokim industrijskim standardima
 • Izuzetno robustan za kontinuiranu profesionalnu upotrebu čak i u najtežim uslovima
 • Otporan na prskanje (IP55)
 • Može se slagati kako bi se uštedio prostor za transport i skladištenje
 • Dostupan odgovarajući adapter za crevo: Opcioni dodatak vam omogućava da povežete crevo za vazdušni transport ili vreću za prašinu na TTV 4500, npr. B. za usisavanje čestica prljavštine

Svi aksijalni ventilatori u direktnom poređenju:
Da biste mogli da pronađete tačno pravi aksijalni ventilator za vas, imate priliku da jasno uporedite sve Trotec ventilatore ovde.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?