PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA VISOKIH PERFORMANSI AIRGOCLEAN ® 350 E

Najveći i najjači u svojoj klasi do 120 m² - 2k efikasna HEPA filter zaštita od virusa, bakterija, fine prašine i drugih čestica

Trostruko filtriran vazduh za zdraviji život i rad
Naše zdravlje nam je važno! Izbegavamo opasnosti u svakodnevnom životu, pazimo na uravnoteženu ishranu i trudimo se da živimo svesno kako bismo sprečili bolest. Međutim, u ovoj potrazi za zdravljem, vazduh koji udišemo često se ignoriše. Ništa nam se ne približava! Svakog dana udišemo 10.000 do 20.000 litara vazduha. Na poslu, u kupovini, dok se bavite sportom i kod kuće u svoja četiri zida. Tokom hladne sezone, prosečno 10.000 bakterija i do 100.000 virusa uđe u respiratorni trakt na sat. Samo zahvaljujući našim sluzokožama ne mogu svi patogeni prodreti u telo. Zbog toga je dvostruko važno da obezbedimo optimalnu vlažnost vazduha za vlaženje sluzokože i da u svom zdravstvenom planiranju vodimo računa o kvalitetu unutrašnjeg vazduha oko nas. AirgoClean ® 350 E prečišćivač vazduha preuzima ovaj zadatak sa vaših ruku. Potpuno automatski! Sa svojim inteligentno kontrolisanim prečišćavanjem vazduha i dvostruko efikasnim HEPA filterom, uređaj obezbeđuje higijenski savršen vazduh za zdravo disanje i disanje u prostorijama do 120 m² ili 300 m³.

Mikročestice i patogeni u vazduhu stalno zagađuju našu okolinu

Prašina nije samo ružna i može se naći skoro svuda. Prašina je takođe magnet za patogene koji izazivaju bolesti: alergene, bakterije, viruse kao što su SARS-CoV-2 i virus gripa, spore plesni, grinje, životinjsku perut i neprijatne mirise u obliku gasova. Nije neuobičajeno da čak i „svež vazduh“ na otvorenom sadrži opasno visok nivo fine prašine. Ove sitne čestice PM2,5 (prečnika < 2,5 m) ulaze u unutrašnje prostore kroz otvorena vrata i prozore i ulaze u telo kroz disanje – gde, prema trenutnoj studiji Nacionalne akademije nauka Leopoldina, podstiču razvoj brojnih bolesti.

Prečišćivač vazduha AirgoClean ® 350 E potpuno automatski eliminiše ono što vas muči – uklanja 99,97% ultra finih čestica do 0,3 µm
Zaštitite sebe i svoje najmilije vazduhom filtriranim HEPA koji je 99,97% bez štetnih čestica i zagađivača u vazduhu. Potpuno automatski zahvaljujući najsavremenijim „senzorima kvaliteta vazduha“. Senzori AirgoClean ® 350 E kontinuirano mere temperaturu, vlažnost, kao i kvalitet vazduha i zagađenje vazduha u prostoriji mikročesticama kako bi ga po potrebi očistili inteligentno kontrolisanim izlazom vazduha. Četvorostepena ventilacija sa Turbo režimom i snažnom cirkulacijom vazduha od 1.000 m³/h omogućava primetno poboljšanje kvaliteta vazduha u najkraćem mogućem roku. Najbolji uslovi za zdrav dom ili nezagađeno vreme na poslu.

Prvoklasna udobnost sa moćnom tehnologijom HEPA filtera
Elegantan prečišćivač vazduha u kockastom dizajnu kombinuje vizuelnu eleganciju, izvanrednu funkcionalnost i visokoefikasnu tehnologiju HEPA filtera najnovije generacije. Važni parametri unutrašnjeg vazduha temperatura, vlažnost, zagađenje finom prašinom i kvalitet vazduha se mere u realnom vremenu i prikazuju na lako čitljiv način. Funkcionalnost AirgoClean ® 350 E, koja je izvanredna u ovoj klasi uređaja, upotpunjena je sa dva režima rada (automatski režim sa detekcijom svetla i noćni režim), indikatorom promene filtera, bravom za decu, praktičnim IR daljinskim upravljačem i programibilni 24-časovni tajmer.

Displej kvaliteta vazduha u boji koji pokazuje vrednost PM 2,5

Trostepeni prikaz kvaliteta vazduha AirgoClean ® 140 E/145 E čini inače nevidljivi kvalitet vazduha vidljivim. Pored numeričkog prikaza vrednosti PM 2,5 (broj sitnih čestica prašine < 2,5 µm), optički displej sa LED svetlima u boji signalizira stepen čistoće ambijentalnog vazduha:

Brzina ventilacije i povezane performanse prečišćavanja vazduha se regulišu u automatskom režimu prema kvalitetu vazduha:

Zelena: dobar kvalitet vazduha PM2,5 vrednost 0-50
Žuta : srednji kvalitet vazduha PM2,5 vrednost 51-100
Crvena : loš kvalitet vazduha PM2,5 vrednost > 100

Šta znači vrednost PM 2.5?
PM 2.5 su fine čestice prašine koje se mogu udisati prečnika manjeg od 2,5 µm. Zbog svoje male veličine, ove fine čestice se smatraju zdravstvenim rizikom jer prodiru dublje u respiratorni trakt, kardiovaskularni sistem i mozak, ostaju tamo i mogu izazvati oštećenja. U projektu REVIHAAP, SZO dolazi do zaključka da fina prašina može, između ostalog, da dovede do arterioskleroze, utiče na rađanje i izazove respiratorna oboljenja kod dece.

Automatski zdraviji vazduh u zatvorenom prostoru, bez virusa i zagađivača
Čist vazduh je osnova zdravog života. Zato ne prepuštajte kvalitet vazduha slučaju. „Senzori kvaliteta vazduha“ AirgoClean ® 140 E/145 E nadgledaju najvažnije parametre vazduha u prostoriji danonoćno kako bi pouzdano sprečili štetne mikročestice i patogene u vašem okruženju.

Kombinovani prikaz klimatskih podataka i kvaliteta vazduha sa prikazom stvarne vrednosti PM 2,5 vrednosti, trenutne sobne temperature i vlažnosti vazduha
Lako čitljiv displej kvaliteta vazduha AirgoClean ® 140 E/145 E čini kvalitet vazduha u prostoriji kao i broj najfinijih suspendovanih čestica vidljivim. Numerički displej pruža informacije o vrednosti PM 2,5 izmerenoj u vazduhu prostorije (broj sitnih čestica prašine < 2,5 µm), dok optički LED displej u boji istovremeno prikazuje stepen čistoće ambijentalnog vazduha u tri nivoa boja. Prikaz trenutne sobne temperature i vlažnosti je posebno praktičan - dva važna parametra za zdravlje i dobrobit.

Kroz kontinuirano merenje visoko osetljivih senzora kvaliteta vazduha, nadolazeće zagađenje kao što su prljavština, prašina, fina prašina i gasoviti zagađivači se odmah otkrivaju i eliminišu kroz prilagođene performanse prečišćavanja vazduha. Izlaz vazduha se kontroliše potpuno automatski kako bi se detektovane suspendovane čestice ili mirisi filtrirali direktno iz vazduha u prostoriji.

Aplikacija/veličina sobe
Filtriranje virusa SARS-CoV-2 i opšte
zaštita od infekcija (gripa, prehlade, morbila, itd.)
 HEPA
6 izmene vazduha pogodne za prostorije doMaximum66 m2 / 166 m3
Trotec preporuka *43 m2 / 108 m3
10 izmena vazduha pogodno za prostorije doMaximum40 m2 / 100 m3
Trotec preporuka *26 m2 / 65 m3
CADR vrednosti
Fina prašina, polen, životinjska dlaka (CADR)Maximum120 m2 / 300 m3
Trotec preporuka *78 m2 / 195 m3

* U oglašavanju, maksimalna vrednost se obično reklamira kao „preporučena veličina sobe“. Da bi se postigla dobra kombinacija kvaliteta vazduha i pozadinske buke, veličine prostorija koje preporučujemo zasnivaju se na nivou zvuka od pribl. 50 dB(A).

Automatski režim i filtriranje virusa:
Nemojte koristiti automatski režim kada se uređaj koristi za filtriranje virusa. Ugrađeni senzori reaguju samo na zagađenje vazduha uzrokovano finom prašinom ili polenom. Uređaj ne može da utvrdi opterećenje virusom. Moguće je da automatski režim ukazuje na „dobar“ kvalitet vazduha iako je virusno opterećenje u prostoriji veoma visoko. Stoga, kada se koristi za filtriranje virusa kako bi se smanjio indirektni rizik od infekcije, preporučujemo da uvek podesite nivo ventilatora koji je potreban za odgovarajuću brzinu cirkulacije (zapreminu vazduha).

Primetno veći komfor za velike prostorije do 120 m²
Jednako impresivna kao i njegov visok izlaz vazduha od do 1.000 m³/h i visokoefikasne performanse HEPA filtera koji obezbeđuju pouzdanu izmenu vazduha čak i u velikim komercijalnim ili stambenim prostorima su karakteristike udobnosti AirgoClean ® 350 E prečistača vazduha za prostore, koji mogu se naći u ovoj klasi uređaja samo u prečišćivačima vazduha iz AirgoClean serije.

Prikaz unutrašnje klime
Dodatni senzori ugrađeni u AirgoClean ® 350 E takođe beleže trenutnu temperaturu vazduha u prostoriji i relativnu vlažnost i prikazuju ove vrednosti sobne klime na displeju.

Daljinski upravljač velikog dometa
Sa praktičnim IR daljinskim upravljačem, sve funkcije uređaja mogu se praktično kontrolisati i podešavati daljinski – pored ručnog podešavanja preko kontrolne table.

Prikaz kvaliteta filtera sa obaveštenjem o promeni
Sa četvorostepenim indikatorom kvaliteta filtera, nikada nećete propustiti pravo vreme da zamenite HEPA filtere. Grafički dizajnirane trake pružaju informacije o vremenu preostalom do promene filtera.

Programabilni 24-časovni tajmer
Tajmer koji se može podesiti u koracima od 1 sata isključuje uređaj potpuno automatski nakon unapred podešenog vremena. Ovo štedi energiju i ne morate da brinete o isključivanju nakon napornog dana na poslu u kućnoj kancelariji ili kada idete u krevet.

Bezbednost dece i kućnih ljubimaca
Deca su prirodno radoznala, a kućni ljubimci svakodnevno otkrivaju okolinu sa svojim krznenim prijateljima. Dečija brava, koja se može aktivirati kombinacijom tastera, štiti podešavanja uređaja prečistača vazduha od radoznalih dečijih ruku i dlakavih nosova koji njuškaju. Status roditeljskog nadzora se prikazuje na digitalnom displeju.

Dimmer funkcija
Da biste potpuno isključili digitalni ekran, sve što treba da uradite je da pritisnete dugme. U noćnom režimu, LED ekran se automatski deaktivira.

Noćni režim sa smanjenim nivoom ventilacije i minimalnom pozadinskom bukom
Noćni režim sa smanjenom bukom i prigušenim osvetljenjem omogućava čist, filtriran vazduh u prostoriji čak i dok spavate. Protok vazduha se potpuno automatski prilagođava vašim potrebama za spavanje, a izlaz vazduha se reguliše na najniži nivo ventilacije.

Dvostruka tehnologija 3-u-1 HEPA filtera sa jonizacijom za zdravu klimu u zatvorenom prostoru
Zahvaljujući kombinovanom sistemu filtera od HEPA ugljenika i DACRON filter tehnologije u dvostrukoj verziji sa dodatnom jonizacijom, fine čestice prašine, alergeni i drugi patogeni se pouzdano filtriraju iz unutrašnjeg vazduha.

Dvostruki HEPA filter (99,97%)
Dva HEPA filtera eliminišu viruse, bakterije, polen, alergene, fine čestice prašine i spore buđi veličine do 0,3 mikrometra. Zbog visoke efikasnosti odvajanja od 99,97%, filteri ove klase filtera se koriste, na primer, u higijenski osetljivim laboratorijskim prostorima iu proizvodnji hrane. Najbolji uslovi za transformaciju sopstvena četiri zida u oazu blagostanja sa čistim, filtriranim, svežim vazduhom u zatvorenom prostoru.

Dvostruki ugljeni filter (filter sa aktivnim ugljem)
Dodatni ugljeni filter od ugljenika idealan je za sve pušače. Pored zagađivača, ovaj filter sa aktivnim ugljem efikasno neutrališe mirise duvana, kućnih ljubimaca, kuhinjskih mirisa, dima, kao i formaldehida i mirisa rastvarača iz okolnog vazduha. Za čist vazduh – bez neprijatnih mirisa.

2 DACRON ® predfiltera
DACRON ® je naziv za sintetički proizvedene kontinuirane niti napravljene od poliestera, koji su idealni kao predfilteri za prečišćavanje vazduha zbog svojih posebno neutralnih svojstava protiv alergija. Predfilteri od sintetičkih vlakana napravljeni sa njim su posebno otporni na kidanje, dugotrajni i vodoodbojni. Filter od sintetičkih vlakana pouzdano filtrira lagane do srednje mirise, grubu kućnu prašinu i životinjsku dlaku iz vazduha u prostoriji.

Jonizacija
Već visoke performanse filtera dodatno su poboljšane potpuno automatskom jonizacijom. Ovo oslobađa negativno naelektrisane jone, čiji statički naboj vezuje plutajući polen, prašinu, viruse i bakterije i omogućava im da potone na tlo, gde se odmah usisavaju i uklanjaju strujom vazduha trostepenog ventilatora. Na ovaj način se vazduh u prostoriji još efikasnije prečišćava i dodatno obogaćuje aktivnim kiseonikom.

Brza i laka zamena filtera
Jednako jednostavno kao i rukovanje AirgoClean ® 350 E brzo menja unapred montirane filtere. Poklopci uređaja se mogu ukloniti sa obe strane jednim potezom bez alata, tako da se pre- i HEPA filteri mogu vizuelno pregledati i promeniti ako je potrebno.

Kompaktne dimenzije: AirgoClean ® 350 E zahteva malo prostora za razvoj svojih visokih performansi prečišćavanja vazduha od 1.000 m³/h u velikim prostorijama do 120 m²/300 m³.

Digitalni PM 2.5 displej pruža informacije o broju čestica u vazduhu u prostoriji. Displej kvaliteta vazduha pruža informacije o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru u tri različite boje. Displej takođe prikazuje trenutnu sobnu temperaturu i vlažnost, a indikator promene filtera pokazuje status kontaminacije dva

Udoban i visoko efikasan prečistač vazduha može se podesiti prema vašim potrebama ne samo pomoću digitalne kontrolne table, već i pogodno pomoću IR daljinskog upravljača.

Povoljan protok vazduha: Vazduh kontaminiran zagađivačima i suspendovanim materijama usisava se blizu poda, čisti se sa obe strane visokoefikasnom tehnologijom HEPA filtera i izduvava se nazad u prostoriju na vrhu uređaja bez promaje.

Brza zamena filtera: Do pred- i HEPA filtera, koji su dostupni sa obe strane, možete doći u samo nekoliko koraka za neophodnu promenu filtera.

Uključeno u isporuku: Dva Dacron predfiltera i dva kombinovana HEPA/karbonska filtera su već unapred sastavljeni.

Lagan i fleksibilan: Prečišćivač vazduha, koji je težak samo 14 kg, može se brzo i lako pomerati zahvaljujući udubljenim ručkama. Gde god želite čist vazduh!

Integrated transport wheels: Moving things around is even easier thanks to the integrated smooth-running wheels. These allow the device to glide smoothly over the floor

Čist vazduh u vaša četiri zida jednako je važan za porodicu kao i zajednička naklonost i pažnja. Nezagađen vazduh nam daje prostor da napunimo baterije, opustimo se i provedemo bezbrižno vreme sa našim najmilijima. AirgoClean ® 350 E oslobađa vašu okolinu za 99,97% patogena u vazduhu kao što su virusi i bakterije, sitne čestice prašine koje izazivaju bolesti, grinje, spore plesni, polen ili alergeni.

Gusti vazduh na radnom mestu neprimetno narušava naše performanse i dovodi do umora i stresa. Ovome se dodaje i povećan broj patogena koji se uvek umnožavaju tamo gde mnogi ljudi rade zajedno. Sa AirgoClean ® 350 E možete osigurati nezagađen vazduh u kancelariji, sali za sastanke i društvenim ili zajedničkim prostorijama.

U prometnim zonama čekanja, na primer u ordinacijama, organima i administracijama, veliki broj klica i patogena je koncentrisan u veoma malom prostoru. Zahvaljujući 4 nivoa ventilatora sa turbo režimom AirgoClean ® 350 E, vazduh u ovoj oblasti se može brzo i maksimalno efikasno očistiti tokom pauza. Konkretno, visoke koncentracije aerosola koje su se nakupile tokom dana mogu se u kratkom roku smanjiti kako bi se novim gostima, kupcima ili pacijentima ugostili čisti, nezagađeni vazduh u prostoriji.

Slobodno dišite za alergičare: polen (cvetni polen) i drugi alergeni mogu bukvalno da vam oduzmu dah. AirgoClean ® 350 E pouzdano filtrira skoro sve alergene u vazduhu iz vazduha u prostoriji.

Prednosti za praksu:

 • Višestepeni sistem filtera vazduha u prostoriji sa DACRON ® predfilterom, HEPA ugljeničnim filterom (99,97%) i jonizacijom
 • Visoko efikasna HEPA filtracija finih čestica prašine, suspendovanih čestica, zagađivača, klica i mirisa
 • Kombinovani displej kvaliteta vazduha u LED bojama sa prikazom stvarne vrednosti finih čestica prašine (vrednost PM 2,5)
 • Pogodan za potpuno automatsko prečišćavanje vazduha prostorija do 300 m³
 • Zapremina čišćenja mak. 1.000 m³/h
 • 4 brzine ventilatora sa turbo režimom
 • 2 režima rada: automatski režim sa detekcijom svetlosti i noćni režim
 • Prikaz kvaliteta vazduha uključujući temperaturu i vlažnost
 • Kompaktan i moćan sa lakim radom
 • Jednostavna, brza promena filtera
 • IR daljinski upravljač
 • Funkcija tajmera
 • Roditeljska kontrola
 • Indikatorska svetla filtera
 • Noćni režim (smanjena buka)
 • Niska potrošnja energije
 • Allergy friendly

Svi AirgoClean ® prečišćivači vazduha u direktnom poređenju:
Da biste mogli da pronađete tačno pravi prečistač vazduha za vas, imate priliku da jasno uporedite sve prečistače vazduha iz Trotec AirgoClean ® serije.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?