KOMFORNI ODVLAŽIVAČ TTK 75 E

Prijatno neupadljiv, primetno dobre performanse...

Jednostavno snažno – bez kompromisa!
Ako tražite udoban odvlaživač vazduha koji je istovremeno jeftin i pouzdan, bez ikakvih ukrasa, ali sa lakim rukovanjem i visokim performansama odvlaživanja kako bi čak i veće grejane dnevne sobe, kancelarije, sanitarne prostorije ili podrumi dugo vremena bili suvi, onda TTK 75 E je jedna od naših najboljih preporuka.

Sa ovim uređajem za sušenje ne morate da proučavate duga uputstva za upotrebu. Podesite ga, uključite, podesite performanse odvlaživanja, gotovo. Jednom pušten u rad, TTK 75 E radi upravo ono što bi trebalo da radi, i to prilično dobro.

Neupadljiv i tih: Dozvolite da se uverite u lako rukovanje i korisne karakteristike odvlaživača TTK 75 E. Možete ga pogledati sa svih strana u video snimku proizvoda Trotec. Objašnjeno brzo i jednostavno. Kliknite ovde za video…

Nežno sušenje veša sa odvlaživačima
Pored odvlaživanja vazduha u prostoriji, odvlaživač vazduha se može praktično koristiti za sušenje veša – kao podrška ili kao potpuna zamena za konvencionalnu mašinu za sušenje veša. Funkcija sušenja veša (ili režim sušenja tekstila ili funkcija SuperDri) je uporediva sa tradicionalnim sušenjem na vazduhu na otvorenom.

Odvlaživači vazduha nude prednost da se veš suši nežno, baš kao u prirodi. Boje ostaju svetle, a odeća ima duži vek trajanja nego kod konvencionalnih mašina za sušenje veša i sa znatno manjom potrošnjom energije.

Osim toga, osetljivi materijali kao što su vuna, svila ili sintetička vlakna takođe se mogu sušiti bez ikakvih briga. Za razliku od sušenja na čistom vazduhu, veš postaje mnogo mekši i udobniji za nošenje na koži.

Sušenje veša je moguće i sa odvlaživačima bez funkcije sušenja veša. Ciljna vrednost vlažnosti se tada mora podesiti prema željenoj preostaloj vlažnosti:

Suvo u ormaru: 46% relativne vlažnosti

Vlažnost peglanja: 58% relativne vlažnosti

Osušeno: 65% relativne vlažnosti

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha
Svake godine sintetička rashladna sredstva ispuštaju u vazduh nekoliko miliona tona štetnih po životnu sredinu CO 2 (gasova staklene bašte). Stoga je upotreba alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač vazduha daje vredan doprinos zaštiti klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i predstavlja ugljovodonik. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljiv propan (R290) nema potencijal oštećenja ozona (ODP=0) niti značajan efekat staklene bašte (GVP=3).

Dodatna korist za životnu sredinu: Zbog svojih odličnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski efikasno rashladno sredstvo i na taj način dodatno smanjuje vaše troškove energije.

Udobnost je ovde veoma važna!
Ovaj komforni odvlaživač vazduha opremljen je posebno snažnim ventilatorom koji može da dovede velike količine vazduha u kondenzator za odvlaživanje. Zbog toga TTK 75 E ima visok odnos performansi cirkulišući vazduh/odvlaživanje, što ga čini optimalnim rešenjem za održavanje velikih unutrašnjih prostorija suvim.

Možete koristiti digitalnu kontrolnu tablu da biste podesili željenu vlažnost na zgodan i po potrebi; unapred izabrana ciljna vrednost može se lako pročitati na intuitivnom LED displeju. Ako se ovo prekorači, uređaj se automatski aktivira i ponovo isključuje kompresor čim se dostigne željena vrednost vlažnosti.

Auto restart function

Auto restart funkcija

Zahvaljujući funkciji automatskog ponovnog pokretanja (ili memorijskoj funkciji), uređaj se ponovo pokreće sa unapred izabranim podešavanjem nakon neočekivanog isključivanja usled prekida napajanja čim napajanje ponovo postane dostupno. Ovo čini odvlaživač takođe pogodnim za upotrebu sa tajmerom.

Kontrolna tabla TTK 75 E je jasno postavljena i laka za razumevanje. Digitalni displej prikazuje, između ostalog, željenu relativnu vlažnost prostorije.

Filter za vazduh koji se lako uklanja zadržava dlačice i životinjsku dlaku i može se brzo i lako obrisati ili isprati.

Rezervoar za vodu koji se može ukloniti ima kapacitet od 3 litra. Uređaj se automatski zaustavlja kada je rezervoar pun i signalizira to preko LED-a.

Da bi se kondenzacija mogla nesmetano odvoditi, crevo se može priključiti na zadnji deo uređaja.

TTK 75 E ima automatsko odvlaživanje koje kontroliše higrostat. Željena vrednost vlažnosti se može podesiti sa ciljanim predizborom od 30 do 90% relativne vlažnosti na LED osvetljenoj kontrolnoj tabli.

Čim se dostigne željena vrednost vlažnosti, kompresor se automatski isključuje. Ventilator radi dok je ekran uključen. Ako je ograničenje prekoračeno, uređaj se automatski aktivira.

Koristite praktičnu funkciju tajmera da uključite ili isključite uređaj nakon određenog broja sati (do maksimalno 12 sati). Tajmer se može programirati u koracima od 1 sata (1 do 12 sati). Tajmer sprečava nepotrebno vreme rada i omogućava da se odvlaživanje vazduha prilagodi vašem sopstvenom ritmu života.

TTK 75 E se takođe može koristiti kao vazdušna mašina za sušenje veša u zatvorenom prostoru za podršku sušenja mokrog veša u dnevnim sobama ili sobama za domaćinstvo. Ovo će ubrzati proces sušenja viseće odeće i sprečiti da se vlaga sadržana u vešu kondenzuje u prostoriju i da vremenom izazove stvaranje buđi.

Da biste sprečili stvaranje dosadne i po zdravlje opasnog plesni u podrumima, hobi sobama ili na hladnim uglovima i zidovima podložnim vlazi, preporučujemo korišćenje odvlaživača vazduha na vreme i dugoročno.

Bilo kod kuće, u kancelariji ili u spavaćoj sobi – odvlaživač vazduha TTK 75 E osigurava optimalnu klimu u prostoriji u svakom trenutku zahvaljujući komfornom radu za automatsku kontrolu vlažnosti vazduha zavisno od temperature, prikaz relativne vlažnosti, funkciju sušenja veša i funkcija tajmera.

Prednosti za praksu:

 • Automatsko odvlaživanje koje kontroliše higrostat sa predizborom ciljne vrednosti između 30 i 90% relativne vlažnosti
 • Podesivi higrostat za stalno praćenje relativne vlažnosti.
 • Ako je ograničenje prekoračeno, uređaj se automatski aktivira. Čim se dostigne željena vrednost vlažnosti, kompresor se automatski isključuje.
 • Lampica upozorenja nivoa kada je rezervoar za vodu pun
 • Zaštita od prepunjavanja sa automatskim isključivanjem
  Priključak za spoljni odvod kondenzata
 • Lak pristup vazdušnom filteru, lak za čišćenje.
 • Filtrira životinjsku dlaku, dlačice, paperje, prašinu i sprečava rast bakterija.
 • Automatsko odvlaživanje kontrolisano higrostatom
 • Visok odnos performansi cirkulišućeg vazduha/odvlaživanja
 • Veoma tih u radu
  Izuzetno jednostavan za upotrebu
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?