KOMERCIJALNI ODVLAŽIVAČ TTK 175 S

Snažna tehnologija sušenja u svom najboljem izdanju...

Univerzalni svestrani uređaj!

TTK 175 S impresionira brojnim detaljima rešenja koji olakšavaju rad, poboljšavaju performanse i osiguravaju stabilnost vrednosti – atraktivno smešten u praktičan nemački industrijski dizajn koji je zaštićen kao patent za dizajn.

Sve električne komponente su takođe standardno zaštićene – od prašine ili vlage. Specijalna inkapsulacija nudi maksimalnu zaštitu elektronike od štetnih naslaga koje narušavaju funkciju i dugovečnost, a takođe čini ovaj komercijalni odvlaživač idealnim za oštra okruženja na lokacijama koje se često menjaju.

Pored toga, visokokvalitetni sistem za automatsko odleđivanje vrućim gasom TTK 175 S obezbeđuje, u poređenju sa drugim uređajima za odmrzavanje, mnogo efikasnije performanse odvlaživanja bez pauza u odleđivanju usled vremenskih intervala tokom kojih nema odvlaživanja!

Snažna tehnologija rotacionog klipnog kompresora u robusnom dizajnu kolica

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu u dizajnu kolica sa ručkom i velikim točkovima, TTK 175 S se može lako transportovati čak iu uslovima na gradilištu ili preko stepenica. I u zatvorenom prostoru, gumeni točkovi koji ne ostavljaju mrlje ne ostavljaju tragove na parketu ili drugim osetljivim površinama.

Tehnologija rotacionog klipnog kompresora TTK 175 S ne samo da omogućava da se transportuje u praktično bilo kom položaju, već takođe omogućava da se ovaj odvlaživač pusti u rad odmah nakon instalacije na način koji štedi vreme.

Kada se postavi na mesto, ovaj moćni kondenzatorski sušač odmah pokazuje od čega je napravljen. Visokokvalitetni rotacioni kompresor od 0,88 kV TTK 175 S nudi kapacitet sušenja do 50 litara dnevno i impresionira svojim visokim performansama odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama okoline.

Dva žleba za slaganje omogućavaju stabilno i prostorno slaganje TTK-S komercijalnih odvlaživača iste veličine.

Zaštita ulaganja za vašu opremu za sušenje
Naročito kod letnjeg sušenja zgrada ili oštećenja vodom, brzo nastaju klimatski uslovi koji mogu izuzetno skratiti vek trajanja kondenzatorskih sušara – bez obzira na marku. Jer, barem za nas kao proizvođača, nije nam važno što često morate da menjate kondenzatorske sušare koje koristite prerano zbog procesa koji je uključen, pa smo za vas sastavili praktičnu preporuku koja čuva vrednost da zaštitite svoju investiciju u opremu za sušenje. Saznajte više ovde…

Ključne reči Odmrzavanje vrućim gasom i sušenje zgrada
Da li ste znali da je svaki građevinski sušač takođe komercijalni odvlaživač, ali nije svaki komercijalni odvlaživač automatski pravi građevinski sušač? Ovde možete saznati razloge i zašto odmrzavanje vrućim gasom čini ključnu razliku…

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha
Svake godine sintetička rashladna sredstva ispuštaju u vazduh nekoliko miliona tona štetnih po životnu sredinu CO 2 (gasova staklene bašte). Stoga je upotreba alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač vazduha daje vredan doprinos zaštiti klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i predstavlja ugljovodonik. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljiv propan (R290) nema potencijal oštećenja ozona (ODP=0) niti značajan efekat staklene bašte (GVP=3).

Dodatna korist za životnu sredinu: Zbog svojih odličnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski efikasno rashladno sredstvo i na taj način dodatno smanjuje vaše troškove energije.

Jasna kontrolna tabla – zaštićena branicima.

Standardni brojač radnih sati komercijalnog odvlaživača TTK 175 S je takođe opciono dostupan kao dvostruki brojač radnih sati i kilovat sati.

Snažna kondenzatna pumpa za trajno sušenje je takođe opciono dostupna za TTK 175 S sa kapacitetom pumpanja do 50 m udaljenosti i maksimalnom isporukom od 4 m. Na ovaj način, trajno uklanjanje kondenzata može se odvijati i preko podova.

Specijalna kapsula pouzdano štiti elektroniku odvlaživača TTK 125 S od štetnih naslaga

TTK 175 S automatski osigurava da se unos ciljne vrednosti održava konstantnim. Ako je granica prekoračena, uređaj se automatski isključuje, a ako padne ispod nje, automatski se ponovo uključuje. Predizbor ciljne vrednosti je između 50% i 90%, u zavisnosti od toga koja vrednost vlažnosti treba da se postigne u prostoriji.

TTK 175 S ima funkciju automatskog odleđivanja. Čim je sobna temperatura manja od 11 °C, isparivač bi se zaledio tokom odvlaživanja. Stoga, TTK 175 S vrši samoodleđivanje potpuno automatski ako je potrebno.

TTK 175 S  ima memorijsku funkciju. Zahvaljujući tome, nakon neočekivanog isključivanja usled prekida napajanja, uređaj se ponovo pokreće sa unapred izabranim podešavanjem čim napajanje ponovo bude dostupno.

U stalnom režimu rada, TTK 175 S  odvlažuje vazduh u prostoriji u neprekidnom radu. Stoga je idealan za duže, nenadzirane zadatke održavanja na suvom i profesionalne operacije sušenja građevina. Kondenzat koji nastaje tokom odvlaživanja treba da se odvodi preko spojnog odvodnog creva tako da ne morate stalno da praznite rezervoar za vodu.

Komercijalni odvlaživač vazduha TTK 175 S  obezbeđuje optimalnu klimu u prostoriji, npr. B. u skladištima, zahvaljujući svom higrostatu kontrolisanom automatskom radu. Cilj željene vlažnosti se može unapred izabrati u procentualnim koracima, koji se zatim prikazuje zajedno sa trenutnom stvarnom vrednošću.

Zahvaljujući moćnom i udobnom komercijalnom odvlaživaču vazduha TTK 175 S , školjke se mogu optimalno i lako osušiti za kratko vreme. To znači da su velika kašnjenja zbog neophodnih procesa sušenja u građevinskom projektu isključena, čak i pri niskim temperaturama.

TTK 175 S je takođe dobar izbor za upotrebu u sanaciji oštećenja od vode. U takvim slučajevima oštećenja, sušenje prostorija se može znatno ubrzati, a stvaranje buđi može značajno da se smanji. Sušenje šupljina je takođe moguće pomoću spojnog creva za vazduh.

Prednosti za praksu:

 • Razvoj, dizajn, proizvodnja: 100% Trotec
 • Visoke performanse odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama
 • Maksimalna zaštita od prašine i vlage za sve električne komponente
 • Dizajn izuzetno lak za održavanje
 • Optimalna svojstva rukovanja
 • Može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju zahvaljujući rotacionom klipnom kompresoru
 • Praktičan žleb za slaganje za stabilno skladištenje i transport koji štedi prostor
 • Mogućnost višestrukog slaganja sa modelima iste dimenzije
 • Praktično optimizovan nemački industrijski dizajn – zaštićen patent dizajna

Regulatorni obračun električne energije za postojeće uređaje bez brojila?
Da li imate ovaj ili druge električne uređaje u inventaru bez MID usaglašenih brojila za potrošnju energije čiju potrošnju električne energije morate da naplatite osiguravajućim kućama? Onda je BKS50 MID savršeno rešenje. Jednostavno ga instalirajte između uređaja i fiksne utičnice – gotovo!

Podrška navijača
Brže sušenje zgrade kroz cirkulaciju vazduha
Kombinovana upotreba građevinskih sušara i ventilatora može prepoloviti vreme sušenja. Svaka sušara je dopunjena ventilatorom, što značajno utiče na performanse sušenja, a time i na vreme sušenja.

Jača cirkulacija vazduha dovodi do bržeg isparavanja vlage, jer što je veća brzina strujanja na površini materijala, to je brži proces sušenja.
Aksijalni ventilatori serije TTV i serije TTV-S su posebno pogodni za podršku za sušenje.

Ugrađena kondenzatna pumpa za stalni rad
Kao opcija za sve modele TTK-S dostupna je i kondenzatna pumpa spremna za uključivanje, koja se lako može instalirati na mesto sabirne posude i omogućava automatsko odvođenje kondenzata preko priloženog odvodnog creva od 5 m. Sa kapacitetom pumpanja do 50 m i maksimalnom visinom isporuke od 4,3 metra, ova pumpa je idealna za duže, nenadzirane operacije suvog održavanja u kontinuiranom radu – najbolje je naručiti je direktno!

Praktičan zaštitni poklopac je opciono dostupan za sve komercijalne odvlaživače vazduha u seriji TTK-S.

Tako da vremenski uslovi, prašina itd. više ne mogu uticati na odvlaživač TTK 175 S.

Svi komercijalni odvlaživači iz serije TTK-S u direktnom poređenju:
Da biste mogli da pronađete tačno pravi komercijalni odvlaživač vazduha za vas, imate priliku da jasno uporedite sve komercijalne odvlaživače iz serije TTK-S iz Trotec-a.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?