KOMERCIJALNI ODVLAŽIVAČ TTK 171 ECO

Izuzetno svestran i moćan – sa ventilatorom pod pritiskom za sušenje šupljina

On radi sve!
Bilo za odvlaživanje i sušenje gradilišta, dnevnih soba, spavaćih soba, tuševa i podruma, vešeraja, vikendica, kamp prikolica, čamaca ili za održavanje skladišta, arhiva, laboratorija, garaža, kupatila, vešeraja i svlačionica stalno suvim – sa moćnim Sa sa TTK 171 ECO odvlaživačem imate posebno ekonomično rešenje za mnoge tipične zadatke odvlaživanja u komercijalnom sektoru.

Dizajn kolica sa ručkom, koritima za nošenje i velikim točkovima olakšava transport čak i na teškom terenu ili na stepenicama.

Za brzo puštanje u rad, TTK 171 ECO odvlaživač ima kontrolnu tablu koja se lako održava sa digitalnim displejom svih funkcija. Za automatski rad koji kontroliše higrostat, cilj se može unapred izabrati u procentualnim koracima, koji se zatim prikazuje zajedno sa trenutnom stvarnom vrednošću.

Vreme isključivanja ili uključivanja se može konfigurisati pomoću tajmera, a zahvaljujući integrisanoj memorijskoj funkciji, podešavanja se zadržavaju čak i nakon prekida napajanja.

Stalni režim za operacije sušenja zgrada
Zahvaljujući opciji povezivanja spoljnog odvoda kondenzata – sa opcionom kondenzatnom pumpom ako je potrebno – TTK 171 ECO je takođe idealan za duže poslove bez nadzora na suvom, npr. B. pri sušenju zgrada.

Sa opcionim priključkom za crevo za vazduh za sušenje šupljina
Bilo u spuštenim plafonima, u šupljinama kade, u zidovima kaseta ili kablovskim kanalima – ako je vlaga prodrla u loše dostupne šupljine, trebalo bi brzo da reagujete kako biste sprečili stvaranje buđi.

Pošto je TTK 171 ECO opremljen posebnim ventilatorom pod pritiskom, uređaj se takođe može koristiti za selektivno dovod suvog vazduha ili sušenje šupljina jednostavnim pričvršćivanjem creva za vazduh na opciono dostupnu utičnicu adaptera.

Centrifugalni ventilator sa vazdušnim pritiskom od 3,2 MPa
Crevo za vazduh se može sprovesti u šupljinu preko klapni za pregled ili ručno umetnutih otvora. Centrifugalni ventilator ugrađen u TTK 171 ECO nudi posebno dugačak domet sa vazdušnim pritiskom od 3,2 MPa na izlaznoj strani. Suvi vazduh se unosi u šupljinu preko creva za vazduh spojenog na izlaz vazduha preko adaptera. Vazduh koji se uduva zatim ponovo izlazi kroz postojeći ili ručno dodat otvor u oblogu šupljine, dozvoljavajući vlazi da se osuši tokom vremena.

Napomena: Ako u šupljini ima jake prljavštine, prašine ili buđi, prostoriju po mogućnosti ne treba naseljavati ili koristiti tokom ovog procesa sušenja, inače se čestice prašine i spore plesni mogu svuda širiti. U ovom slučaju preporučuje se dodatna upotreba prečišćivača vazduha.

Zaštita ulaganja za vašu opremu za sušenje
Naročito kod letnjeg sušenja zgrada ili oštećenja vodom, brzo nastaju klimatski uslovi koji mogu izuzetno skratiti vek trajanja kondenzatorskih sušara – bez obzira na marku. Jer, barem za nas kao proizvođača, nije nam važno što često morate da menjate kondenzatorske sušare koje koristite prerano zbog procesa koji je uključen, pa smo za vas sastavili praktičnu preporuku koja čuva vrednost da zaštitite svoju investiciju u opremu za sušenje. Saznajte više ovde…

Ključne reči Odmrzavanje vrućim gasom i sušenje zgrada
Da li ste znali da je svaki građevinski sušač takođe komercijalni odvlaživač, ali nije svaki komercijalni odvlaživač automatski pravi građevinski sušač? Ovde možete saznati razloge i zašto odmrzavanje vrućim gasom čini ključnu razliku…

Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, TTK 171 ECO impresionira učinkom odvlaživanja od 52 l/24 h za prostorije do 90 m² ili 230 m³. Njegov dizajn kolica od robusnog čelika može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju zahvaljujući kompresoru sa rotacionim klipom.

Kontrolna tabla TTK 171 ECO je jasno dizajnirana i laka za razumevanje. Digitalni displej prikazuje, između ostalog, trenutnu vrednost relativne vlažnosti u prostoriji.

Zahvaljujući specijalnom ventilatoru pod pritiskom, TTK 171 ECO se može koristiti za selektivno dovod suvog vazduha ili sušenje šupljina jednostavnim pričvršćivanjem vazdušnog creva na opciono dostupnu utičnicu adaptera.

Rezervoar za vodu koji se može ukloniti ima kapacitet od 5,5 litara. Uređaj se automatski zaustavlja kada je rezervoar pun i signalizira to preko LED-a. Vazdušni filter koji se može ukloniti štiti unutrašnjost uređaja od kontaminacije i može se lako obrisati ili oprati.

TTK 171 ECO automatski osigurava da unos ciljne vrednosti ostane konstantan. Ako je granica prekoračena, uređaj se automatski isključuje, a ako padne ispod nje, automatski se ponovo uključuje. Predizbor ciljne vrednosti je između 20% i 90%, u zavisnosti od toga koja vrednost vlažnosti treba da se postigne u prostoriji.

Koristite praktičnu funkciju tajmera da uključite ili isključite uređaj nakon unapred određenog broja sati. Period se može programirati u koracima od 1 sata (od 1 do 24 sata). Korišćenje tajmera sprečava nepotrebno vreme rada i omogućava individualno prilagođeno odvlaživanje vazduha.

TTK 171 ECO ima memorijsku funkciju. Zahvaljujući tome, nakon neočekivanog isključivanja usled prekida napajanja, uređaj se ponovo pokreće sa unapred izabranim podešavanjem čim napajanje ponovo bude dostupno.

U stalnom režimu rada, TTK 171 ECO odvlažuje vazduh u prostoriji u neprekidnom radu. Idealno za duže, nenadzirane zadatke održavanja na suvom i profesionalne operacije sušenja građevina. Crevo za odvod kondenzata se može priključiti tako da ne morate stalno da praznite rezervoar za vodu.

Komercijalni odvlaživač vazduha TTK 171 ECO obezbeđuje optimalnu klimu u prostoriji, npr. B. u skladištima, zahvaljujući svom higrostatu kontrolisanom automatskom radu. Cilj željene vlažnosti se može unapred izabrati u procentualnim koracima, koji se zatim prikazuje zajedno sa trenutnom stvarnom vrednošću.

Zahvaljujući moćnom i udobnom komercijalnom odvlaživaču vazduha TTK 171 E, školjke se mogu optimalno i lako osušiti za kratko vreme. To znači da su velika kašnjenja zbog neophodnih procesa sušenja u građevinskom projektu isključena, čak i pri niskim temperaturama.

TTK 171 ECO je takođe dobar izbor za upotrebu u sanaciji oštećenja od vode. U takvim slučajevima oštećenja, sušenje prostorija se može znatno ubrzati, a stvaranje buđi može značajno da se smanji. Sušenje šupljina je takođe moguće pomoću spojnog creva za vazduh.

Prednosti za praksu:

 • Posebno ekonomično rešenje za tipične primene odvlaživanja u komercijalnom sektoru
 • Visoke performanse odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama
 • Priključak creva za vazduh za selektivno dovod suvog vazduha ili sušenje šupljina
 • Robusna čelična konstrukcija u dizajnu kolica
 • Može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju zahvaljujući rotacionom klipnom kompresoru
 • Funkcija tajmera
 • Memorijska funkcija (funkcija automatskog ponovnog pokretanja)
 • Stalni režim za kontinuirani rad
 • Vrata sa magnetnim zaključavanjem laka za održavanje

Regulatorni obračun električne energije za postojeće uređaje bez brojila?
Da li imate ovaj ili druge električne uređaje u inventaru bez MID usaglašenih brojila za potrošnju energije čiju potrošnju električne energije morate da naplatite osiguravajućim kućama? Onda je BKS50 MID savršeno rešenje. Jednostavno ga instalirajte između uređaja i fiksne utičnice – gotovo!

Podrška navijača
Brže sušenje zgrade kroz cirkulaciju vazduha
Kombinovana upotreba građevinskih sušara i ventilatora može prepoloviti vreme sušenja. Svaka sušara je dopunjena ventilatorom, što značajno utiče na performanse sušenja, a time i na vreme sušenja.

Jača cirkulacija vazduha dovodi do bržeg isparavanja vlage, jer što je veća brzina strujanja na površini materijala, to je brži proces sušenja.
Aksijalni ventilatori serije TTV i serije TTV-S su posebno pogodni za podršku za sušenje.

Savet za dodatnu opremu:
Eksterna pumpa za kondenzat za stalni rad
Ova opciono dostupna pumpa za kondenzat odgovara svim Trotec TTK-ECO modelima i idealna je za duže operacije bez nadzora na suvom. Sa visinom pumpanja do 5 metara, kondenzat se može ispumpati iz sabirne posude građevinskog sušara u veći kontejner ili napolje. Prema tome, građevinski sušač može da radi neprekidno bez pune sabirne posude koja ne prekida proces odvlaživanja.

Više informacija je dostupno ovde.

Svi komercijalni odvlaživači iz TTK-ECO serije u direktnom poređenju:
Da biste mogli da pronađete tačno pravi komercijalni odvlaživač za vas, imate priliku da jasno uporedite sve komercijalne odvlaživače u TTK-ECO seriji iz Trotec-a.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Tehnički podaci u poređenju

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?