KOMERCIJALNI ODVLAŽIVAČ TTK 170 S

Jaka tehnologija za radionice, skladišta i gradilišta

Univerzalni svestrani uređaj!
Bez obzira da li sušite nakon oštećenja vodom, isušite nove zgrade ili održavate zagrejane i negrejane skladišne i radne prostorije suvim, sa ovim univerzalno primenljivim odvlaživačem vazduha možete imati koristi od jeftinog rešenja za odvlaživanje vazduha bez kompromisa u pogledu izrade i pouzdanosti.

Jer iza cene na nivou Dalekog istoka, robusni metalni znak tradicionalnih proizvodnih kuća EU isprobao je i testirao tehnologiju brenda koja radi i radi i radi. Jednostavan za održavanje, retko se servisira, jeftin.

TTK 170 S je opremljen profesionalnim sistemom za automatsko odleđivanje vrućim gasom i odvlažuje prostorije do 180 m² sa učinkom do 50 litara za 24 sata. Ova moćna građevinska sušara je kontrolisana higrostatom, a željena vlažnost se može podesiti između 32% i 100% r zahvaljujući praktičnom okretnom prekidaču. F. može biti unapred izabran. Pored toga, generiše zapreminu vazduha od 580 kubnih metara na sat. Sa svojom stabilnom konstrukcijom kolica i velikim točkovima, česte promene lokacije mogu se vrlo lako izvršiti.

Stalni režim za operacije sušenja zgrada
Zahvaljujući mogućnosti povezivanja eksternog odvoda kondenzata – sa opcionom kondenzatnom pumpom ako je potrebno – TTK 170 S je takođe idealan za duže poslove održavanja bez nadzora na suvom, npr. B. pri sušenju zgrada.

Snažan i siguran!
Prekidač za rad i svetlo upozorenja nivoa zaštićeni su od prašine i prskanja vode zaštitnim poklopcem, a higrostatski rotacioni prekidač sa prorezima štiti od nenamernog podešavanja položaja prekidača. Indikatorska lampica rezervoara za kondenzat svetli kada je rezervoar za kondenzat pun. TTK 170 S se takođe automatski isključuje kada je rezervoar za vodu pun.

Unutra, profesionalni sistem za automatsko odleđivanje vrućim gasom obezbeđuje efikasne rezultate odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama, a zahvaljujući standardnom spoljnom odvodu kondenzata, TTK 170 S je takođe pogodan za duže, neprekidne operacije sušenja bez nadzora, kao i za sušenje zgrada.

TTK 170 S je ekskluzivno dostupan od Trotec-a i opciono je dostupan sa integrisanim brojačem radnih sati ili dvostrukim brojačem radnih sati i kilovat sati kompatibilnim sa MID-om.

Šta znači MID usaglašenost?

Evropska direktiva o mernim instrumentima (MID) zamenjuje prethodnu regulativu nacionalnog odobrenja i naknadne kalibracije u nekim oblastima. Kao rezultat toga, sva brojila energije u Evropi koja se koriste za naplatu potrošnje energije moraju u budućnosti biti usklađena sa MID-om.

Zaštita ulaganja za vašu opremu za sušenje
Naročito kod letnjeg sušenja zgrada ili oštećenja vodom, brzo nastaju klimatski uslovi koji mogu izuzetno skratiti vek trajanja kondenzatorskih sušara – bez obzira na marku. Jer, barem za nas kao proizvođača, nije nam važno što često morate da menjate kondenzatorske sušare koje koristite prerano zbog procesa koji je uključen, pa smo za vas sastavili praktičnu preporuku koja čuva vrednost da zaštitite svoju investiciju u opremu za sušenje. Saznajte više ovde…

Ključne reči Odmrzavanje vrućim gasom i sušenje zgrada
Da li ste znali da je svaki građevinski sušač takođe komercijalni odvlaživač, ali nije svaki komercijalni odvlaživač automatski pravi građevinski sušač? Ovde možete saznati razloge i zašto odmrzavanje vrućim gasom čini ključnu razliku…

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha
Svake godine sintetička rashladna sredstva ispuštaju u vazduh nekoliko miliona tona štetnih po životnu sredinu CO 2 (gasova staklene bašte). Stoga je upotreba alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač vazduha daje vredan doprinos zaštiti klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i predstavlja ugljovodonik. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljiv propan (R290) nema potencijal oštećenja ozona (ODP=0) niti značajan efekat staklene bašte (GVP=3).

Dodatna korist za životnu sredinu: Zbog svojih odličnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski efikasno rashladno sredstvo i na taj način dodatno smanjuje vaše troškove energije.

Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, TTK 170 S blista sa učinkom odvlaživanja od 50 l/24 h za prostorije do 180 m² ili 450 m³. Njegov dizajn kolica napravljen od robusnog metalnog kućišta može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju zahvaljujući kompresoru sa rotacionim klipom.

Prekidač za rad i signalna lampica nivoa punjenja zaštićeni su od prašine i prskanja vode zaštitnim poklopcem. Rotacioni prekidač higrostata sa prorezima štiti od nenamernog podešavanja položaja prekidača.

Integrisane udubljene ručke čine još lakšim transport i postavljanje TTK 170 S na bilo koju željenu lokaciju.

Zahvaljujući standardnom spoljašnjem odvodu kondenzata, TTK 170 S je idealan za duže i neprekidne operacije sušenja bez nadzora.

TTK 170 S automatski osigurava da se unos ciljne vrednosti održava konstantnim. Ako je granica prekoračena, uređaj se automatski isključuje, a ako padne ispod nje, automatski se ponovo uključuje. Predizbor ciljne vrednosti je između 32% i 100%, u zavisnosti od toga koja vrednost vlažnosti treba da se postigne u prostoriji.

TTK 170 S ima funkciju automatskog odleđivanja. Čim je sobna temperatura manja od 11 °C, isparivač bi se zaledio tokom odvlaživanja. Stoga, TTK 170 S vrši samoodleđivanje potpuno automatski ako je potrebno.

TTK 170 S ima memorijsku funkciju. Zahvaljujući tome, nakon neočekivanog isključivanja usled prekida napajanja, uređaj se ponovo pokreće sa unapred izabranim podešavanjem čim napajanje ponovo bude dostupno.

U stalnom režimu rada, TTK 170 S odvlažuje vazduh u prostoriji u neprekidnom radu. Stoga je idealan za duže, nenadzirane zadatke održavanja na suvom i profesionalne operacije sušenja građevina. Kondenzat koji nastaje tokom odvlaživanja treba da se odvodi preko spojnog odvodnog creva tako da ne morate stalno da praznite rezervoar za vodu.

Komercijalni odvlaživač vazduha TTK 170 S  obezbeđuje optimalnu klimu u prostoriji, npr. B. u skladištima, zahvaljujući svom higrostatu kontrolisanom automatskom radu. Cilj željene vlažnosti se može unapred izabrati u procentualnim koracima, koji se zatim prikazuje zajedno sa trenutnom stvarnom vrednošću.

Zahvaljujući moćnom i udobnom komercijalnom odvlaživaču vazduha TTK 170 S , školjke se mogu optimalno i lako osušiti za kratko vreme. To znači da su velika kašnjenja zbog neophodnih procesa sušenja u građevinskom projektu isključena, čak i pri niskim temperaturama.

TTK 170 S  je takođe dobar izbor za upotrebu u sanaciji oštećenja od vode. U takvim slučajevima oštećenja, sušenje prostorija se može znatno ubrzati, a stvaranje buđi može značajno da se smanji. Sušenje šupljina je takođe moguće pomoću spojnog creva za vazduh.

Prednosti za praksu:

 • Razvoj, dizajn, proizvodnja: 100% Trotec
 • Visoke performanse odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama
 • Robusno metalno kućište presvučeno plastikom
 • Može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju zahvaljujući rotacionom klipnom kompresoru
 • Stabilna konstrukcija vagona
 • Automatski rad odvlaživanja kontrolisan higrostatom
 • Kvalitetan sistem za automatsko odleđivanje toplog gasa
 • Dvostruki brojač u skladu sa MID za radne sate i kilovat sate (opciono)

Regulatorni obračun električne energije za postojeće uređaje bez brojila?
Da li imate ovaj ili druge električne uređaje u inventaru bez MID usaglašenih brojila za potrošnju energije čiju potrošnju električne energije morate da naplatite osiguravajućim kućama? Onda je BKS50 MID savršeno rešenje. Jednostavno ga instalirajte između uređaja i fiksne utičnice – gotovo!

Podrška navijača
Brže sušenje zgrade kroz cirkulaciju vazduha
Kombinovana upotreba građevinskih sušara i ventilatora može prepoloviti vreme sušenja. Svaka sušara je dopunjena ventilatorom, što značajno utiče na performanse sušenja, a time i na vreme sušenja.

Jača cirkulacija vazduha dovodi do bržeg isparavanja vlage, jer što je veća brzina strujanja na površini materijala, to je brži proces sušenja.
Aksijalni ventilatori serije TTV i serije TTV-S su posebno pogodni za podršku za sušenje.

Savet za dodatnu opremu:
Eksterna pumpa za kondenzat za stalni rad
Ova opciono dostupna pumpa za kondenzat odgovara svim Trotec TTK-ECO modelima i idealna je za duže operacije bez nadzora na suvom. Sa visinom pumpanja do 5 metara, kondenzat se može ispumpati iz sabirne posude građevinskog sušara u veći kontejner ili napolje. Prema tome, građevinski sušač može da radi neprekidno bez pune sabirne posude koja ne prekida proces odvlaživanja.

Više informacija je dostupno ovde.

Svi komercijalni odvlaživači iz serije TTK-S u direktnom poređenju:
Da biste mogli da pronađete tačno pravi komercijalni odvlaživač vazduha za vas, imate priliku da jasno uporedite sve komercijalne odvlaživače iz serije TTK-S iz Trotec-a.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?