KOMERCIJALNI ODVLAŽIVAČ TTK 170 ECO

Visoko efikasan. Izuzetno robustan. Izuzetno jeftin.

TTK 170 ECO je naše praktično rešenje kada vam je potreban građevinski sušač koji je i dobar i pristupačan
Ime TTK 170 ECO govori sve: njegova pristupačna cena je jednako impresivna kao i visoke performanse odvlaživanja, a ovaj atraktivan odnos cene i performansi čini TTK 170 ECO prvim izborom za sve komercijalne korisnike koji traže posebno robustan i ekonomičan odvlaživač vazduha.

Zahvaljujući profesionalnom automatskom sistemu toplog gasa, TTK 170 ECO postiže visoke vrednosti odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama u negrejanim prostorijama ili na hladnim gradilištima.

Česte promene sa jednog gradilišta na drugo ili upotreba u teškim uslovima i teškom terenu ne predstavljaju problem za ovu kondenzatorsku sušaru:

Robusna čelična konstrukcija u dizajnu kolica sa ručkom za transport i velikim točkovima može da podnese mnogo toga i može se lako transportovati na bilo koju lokaciju.

Praktični držači kablova na zadnjoj strani uređaja nude dodatnu sigurnost pri transportu – a pošto je TTK 170 ECO opremljen efikasnim klipnim kompresorom sa rotacionim klipom, uređaj lak za održavanje može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju.

Zahvaljujući eksternom odvodu kondenzata i opciono dostupnoj pumpi za kondenzat, TTK 170 ECO je takođe idealan za duže, nenadzirane operacije suvog održavanja, čije trajanje se može precizno odrediti korišćenjem integrisanog brojača radnih sati – idealno posebno za komercijalne primene.

Pored toga, ovaj odvlaživač takođe ima priključak za opcioni higrostat za kontrolu sušenja zavisno od vlage.

Zaštita ulaganja za vašu opremu za sušenje
Naročito kod letnjeg sušenja zgrada ili oštećenja vodom, brzo nastaju klimatski uslovi koji mogu izuzetno skratiti vek trajanja kondenzatorskih sušara – bez obzira na marku. Jer, barem za nas kao proizvođača, nije nam važno što često morate da menjate kondenzatorske sušare koje koristite prerano zbog procesa koji je uključen, pa smo za vas sastavili praktičnu preporuku koja čuva vrednost da zaštitite svoju investiciju u opremu za sušenje. Saznajte više ovde…

Ključne reči Odmrzavanje vrućim gasom i sušenje zgrada
Da li ste znali da je svaki građevinski sušač takođe komercijalni odvlaživač, ali nije svaki komercijalni odvlaživač automatski pravi građevinski sušač? Ovde možete saznati razloge i zašto odmrzavanje vrućim gasom čini ključnu razliku…

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha
Svake godine sintetička rashladna sredstva ispuštaju u vazduh nekoliko miliona tona štetnih po životnu sredinu CO 2 (gasova staklene bašte). Stoga je upotreba alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač vazduha daje vredan doprinos zaštiti klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i predstavlja ugljovodonik. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljiv propan (R290) nema potencijal oštećenja ozona (ODP=0) niti značajan efekat staklene bašte (GVP=3).

Dodatna korist za životnu sredinu: Zbog svojih odličnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski efikasno rashladno sredstvo i na taj način dodatno smanjuje vaše troškove energije.

Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, TTK 170 ECO impresionira učinkom odvlaživanja od 52 l/24 h za prostorije do 90 m² ili 230 m³. Njegov dizajn kolica od robusnog čelika može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju zahvaljujući kompresoru sa rotacionim klipom.

Priključak za higrostat i brojač radnih sati: Za kontrolu zavisno od vlažnosti TTK 170 ECO ili drugih odvlaživača sa utičnicom od 6,35 mm na eksterni priključak higrostata, na primer za nekontrolisano sušenje u kontinuiranom radu.

Rezervoar za vodu koji se može ukloniti ima kapacitet od 5 litara. Uređaj se automatski zaustavlja kada je rezervoar pun i signalizira to preko LED-a. Vazdušni filter koji se može ukloniti štiti unutrašnjost uređaja od kontaminacije i može se lako obrisati ili oprati.

U stalnom režimu rada, TTK 170 ECO odvlažuje vazduh u prostoriji u neprekidnom radu. Idealno za duže, nenadzirane zadatke održavanja na suvom i profesionalne operacije sušenja građevina. Crevo za odvod kondenzata se može priključiti tako da ne morate stalno da praznite rezervoar za vodu.

Zahvaljujući moćnom i udobnom komercijalnom odvlaživaču vazduha TTK 170 ECO, zgrade od školjke mogu se optimalno i lako osušiti za kratko vreme. To znači da su velika kašnjenja zbog neophodnih procesa sušenja u građevinskom projektu isključena, čak i pri niskim temperaturama.

TTK 170 ECO je takođe dobar izbor za upotrebu u sanaciji oštećenja od vode. U takvim slučajevima oštećenja, sušenje prostorija se može znatno ubrzati, a stvaranje buđi može značajno da se smanji. Sušenje šupljina je takođe moguće pomoću spojnog creva za vazduh.

Prednosti za praksu:

 • Posebno ekonomično rešenje za tipične primene odvlaživanja u komercijalnom sektoru
 • Visoke performanse odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama
 • Robusna čelična konstrukcija u dizajnu kolica
 • Stalni režim
 • Može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju zahvaljujući rotacionom klipnom kompresoru
 • Automatsko odmrzavanje vrućeg gasa
 • Spoljašnji priključak za higrostat

Regulatorni obračun električne energije za postojeće uređaje bez brojila?
Da li imate ovaj ili druge električne uređaje u inventaru bez MID usaglašenih brojila za potrošnju energije čiju potrošnju električne energije morate da naplatite osiguravajućim kućama? Onda je BKS50 MID savršeno rešenje. Jednostavno ga instalirajte između uređaja i fiksne utičnice – gotovo!

Podrška navijača
Brže sušenje zgrade kroz cirkulaciju vazduha
Kombinovana upotreba građevinskih sušara i ventilatora može prepoloviti vreme sušenja. Svaka sušara je dopunjena ventilatorom, što značajno utiče na performanse sušenja, a time i na vreme sušenja.

Jača cirkulacija vazduha dovodi do bržeg isparavanja vlage, jer što je veća brzina strujanja na površini materijala, to je brži proces sušenja.
Aksijalni ventilatori serije TTV i serije TTV-S su posebno pogodni za podršku za sušenje.

Savet za dodatnu opremu:
Eksterna pumpa za kondenzat za stalni rad
Ova opciono dostupna pumpa za kondenzat odgovara svim Trotec TTK-ECO modelima i idealna je za duže operacije bez nadzora na suvom. Sa visinom pumpanja do 5 metara, kondenzat se može ispumpati iz sabirne posude građevinskog sušara u veći kontejner ili napolje. Prema tome, građevinski sušač može da radi neprekidno bez pune sabirne posude koja ne prekida proces odvlaživanja.

Tehnički podaci u poređenju:

Svi komercijalni odvlaživači iz TTK-ECO serije u direktnom poređenju:
Da biste mogli da pronađete tačno pravi komercijalni odvlaživač za vas, imate priliku da jasno uporedite sve komercijalne odvlaživače u TTK-ECO seriji iz Trotec-a.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?