GREJAČ NA ULJE SA VENTILATOROM IDE 50

Indirektno loženi ventilator za grejanje ulja IDE 50 obezbeđuje čist, suv topao vazduh

Indirektni grejači vazduha kao što je IDE 50 grejač na ulje su optimalna rešenja za obezbeđivanje velikih, čistih i suvih količina toplog vazduha, što je potrebno za zagrevanje gradilišta, šatora, izložbenih hala, radionica ili štala.

Ventilator IDE 50 uljnog grejača može sa lakoćom da se nosi sa produženom upotrebom na otvorenom jer ima izdržljivo kućište napravljeno od dvostruko obojenog materijala, podržano glatkom konstrukcijom kolica sa držačima kablova i ugrađenim rezervoarom za gorivo.

A kada se koristi opciono dostupan odvod dima, ovaj grejač se takođe može fleksibilno koristiti za potpuno automatsko grejanje zatvorenih prostorija.

Termostat sa digitalnim dvostrukim displejem za zadatu i stvarnu vrednost je trajno instaliran za kontrolu temperature. Eksterni termostat sa priključnim kablom dužine 25 metara se takođe može opciono isporučiti ako ventilator grejača ulja treba da bude postavljen dalje od prostora koji se greje.

IDE 50 može da se koristi na različite načine sa dizelom ili lož-uljem kao gorivom, čije konstantno snabdevanje garantuje visokokvalitetna Danfoss pumpa za ubrizgavanje. Spoljni filter goriva omogućava lak pristup i trenutna količina goriva se može lako očitati na indikatoru nivoa integrisanom u rezervoaru.

IDE indirektni grejač na ulje – maksimalna snaga grejanja, čista toplota
Indirektni grejači na ulje iz IDE serije su idealni za prostorije u kojima je moguća samo ograničena ventilacija, ali koje i dalje mogu da koriste ljudi i životinje. Takođe su dobar izbor za ubrzanje sušenja objekata i u prostorijama gde postoji opasnost od požara zbog prisustva zapaljivih materijala.

Kod indirektnih grejača, vazduh koji se zagreva je potpuno odvojen od komore za sagorevanje.
Vazduh se zagreva usmeravanjem pored uvećane površine komore za sagorevanje, izmenjivača toplote. Ventilator koji izduvava topli vazduh takođe obezbeđuje potreban vazduh za sagorevanje, ali se proizvodi sagorevanja ispuštaju napolje kroz dimnjak.

Da bi se stvorila čista i suva toplota, preporučuje se upotreba indirektnih grejača.

Za razliku od direktnih grejača, proizvodi sagorevanja ili vodena para ne ulaze u vazduh prostorije ako se koristi opciono dostupno odvođenje dimnih gasova.

Pogodno za sušenje gradilišta, podruma i vlažnog zida
Svi ventilatori uljnih grejača iz serije IDE se preporučuju za brzo i ekonomično sušenje vlažnog zida zbog ogromne količine toplog vazduha i niske potrošnje ulja – na primer posle jakih kiša i oluja, poplava ili pucanja cevi.

VIDEO: Trotec-ovi ventilatori za grejanje na ulje u upotrebi
U našoj IouTube plejlisti sastavili smo uzbudljive projekte koje su korisnici realizovali sa Trotec uljnim ventilatorima. Moguće upotrebe su raznovrsne i pronalazači su implementirali svoju ličnu viziju toplog radnog okruženja sa puno domišljatosti i posvećenosti. Veoma inspirativna!

POSEBNE KARAKTERISTIKE

Temperatura se može podesiti po potrebi pomoću beskonačnog termostatskog kontrolera. Dodatni dvostruki displej pruža informacije o zadatoj i stvarnoj vrednosti.

IDE 50 ima lako dostupan eksterni filter goriva. Nivo integrisanog rezervoara za gorivo može se očitati u bilo kom trenutku pomoću standardnog indikatora nivoa.

Da bi se komora za sagorevanje od nerđajućeg čelika neprekidno zapaljivala, gorivo u mnogim IDE uređajima se snabdeva preko visokokvalitetne Danfoss ® pumpe za ubrizgavanje.

IDE 50 grejač ulja je opremljen priključkom za eksterni termostat ako se temperatura meri i kontroliše na lokaciji koja se zagreva do 25 metara (termostat je dostupan kao opcija).

Umesto dimnjaka od nerđajućeg čelika, opciono se može priključiti izduvna cev za uklanjanje vazduha za sagorevanje.

Šasija sadrži dva praktična držača kablova tako da se transport može bezbedno obaviti bez opasnosti od spoticanja.

Vodič za praktično znanje – znanje o grejanju za profesionalne korisnike


Iskoristite znanje proizvođača iz prve ruke: Na našim stranicama vodiča pružamo vam detaljne informacije o različitim tipovima grejača sa funkcionalnim opisima, ključnim oblastima primene i još mnogo toga.

Prednosti za praksu:

 • Posebno ekonomično rešenje za standardne sisteme grejanja na ulje
 • Integrisani rezervoar za gorivo sa indikatorom nivoa
 • Elektronski odvodnik plamena
 • Zaštita od pregrevanja
 • Komora za sagorevanje od nerđajućeg čelika
 • Integrisani termostat
 • Priključak za eksterni termostat
 • Šasija za laku promenu lokacije

Tehnički podaci u poređenju:

Svi IDE grejači na ulje sa ventilatorom u direktnom poređenju: Da biste mogli da pronađete ventilator grejača ulja koji je pravi za vas, imate priliku da jasno uporedite sve uljne grejače Trotec IDE serije. Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Proračun potrebe za toplotom
Pronađite pravu snagu grejanja u samo nekoliko koraka. Izračunajte toplotu potrebnu za zagrevanje vaših soba pomoću našeg praktičnog onlajn kalkulatora.

Do kalkulatora toplotne snage

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?