GREJAČ NA ULJE SA VENTILATOROM IDE 20

Fleksibilan svestrani uređaj za širok spektar primena u grejanju: ultra mobilni ventilator za grejanje na ulje IDE 20

Vruća cena za topli vazduh za kratko vreme:
Najmanji ventilator za grejanje na ulje u IDE seriji iz Trotec-a je veliki hit ako tražite kompaktno, jeftino i pouzdano rešenje za grejanje na ulje za fleksibilne primene grejanja. Bilo da se radi o radionici, magacinu, proizvodnji ili gradilištu – sa grejnom snagom od 20 kV, IDE 20 pouzdano stvara čist i suv topli vazduh do 600 m³/h.

Čak i duga upotreba na otvorenom ne dovodi do gubitka oblika ventilatora grejača za ulje IDE 20, jer ima izdržljivo kućište napravljeno od dvostruko obojenog materijala, podržano glatkom konstrukcijom kolica sa držačima kablova i ugrađenim rezervoarom za gorivo. A kada se koristi opciono dostupan odvod dima, ovaj grejač se takođe može fleksibilno koristiti za potpuno automatsko grejanje zatvorenih prostorija.

IDE 20 može da se koristi kao gorivo na dizel ili lož ulje, čije konstantno snabdevanje garantuje visokokvalitetna pumpa za gorivo. Spoljni filter goriva omogućava lak pristup i trenutna količina goriva se može lako očitati na indikatoru nivoa integrisanom u rezervoaru.

Pored standardnog integrisanog termostata za kontrolu temperature, IDE 20 ima dodatni priključak za eksterni termostat, koji se opciono može isporučiti ako se ventilator grejača ulja treba postaviti na udaljenosti do 25 metara od prostora koji se greje.

IDE indirektni grejač ulja – maksimalna snaga grejanja, čista toplota
Indirektni grejači na ulje iz IDE serije su idealni za prostorije u kojima je moguća samo ograničena ventilacija, ali koje i dalje mogu da koriste ljudi i životinje. Takođe su dobar izbor za ubrzanje sušenja objekata i u prostorijama gde postoji opasnost od požara zbog prisustva zapaljivih materijala.

Kod indirektnih grejača, vazduh koji se zagreva je potpuno odvojen od komore za sagorevanje.
Vazduh se zagreva usmeravanjem pored uvećane površine komore za sagorevanje, izmenjivača toplote. Ventilator koji izduvava topli vazduh takođe obezbeđuje potreban vazduh za sagorevanje, ali se proizvodi sagorevanja ispuštaju napolje kroz dimnjak.

Da bi se stvorila čista i suva toplota, preporučuje se upotreba indirektnih grejača.

Za razliku od direktnih grejača, proizvodi sagorevanja ili vodena para ne ulaze u vazduh prostorije ako se koristi opciono dostupno odvođenje dimnih gasova.

Pogodno za sušenje gradilišta, podruma i vlažnog zida
Svi ventilatori uljnih grejača iz serije IDE se preporučuju za brzo i ekonomično sušenje vlažnog zida zbog ogromne količine toplog vazduha i niske potrošnje ulja – na primer posle jakih kiša i oluja, poplava ili pucanja cevi.

VIDEO: Trotec-ovi ventilatori za grejanje na ulje u upotrebi
U našoj IouTube plejlisti sastavili smo uzbudljive projekte koje su korisnici realizovali sa Trotec uljnim ventilatorima. Moguće upotrebe su raznovrsne i pronalazači su implementirali svoju ličnu viziju toplog radnog okruženja sa puno domišljatosti i posvećenosti. Veoma inspirativna!

POSEBNE KARAKTERISTIKE

Snažan ventilator sa pet lopatica obezbeđuje konstantan usisni protok i visok izlaz toplog vazduha.

Temperatura se može podesiti po potrebi pomoću beskonačnog termostatskog kontrolera.

Nivo integrisanog rezervoara za gorivo može se očitati u bilo kom trenutku pomoću standardnog indikatora nivoa.

IDE 20 grejač na ulje je opremljen priključkom za eksterni termostat ako se temperatura meri i kontroliše na lokaciji koja se zagreva do 25 metara (termostat je dostupan kao opcija).

Umesto dimnjaka od nerđajućeg čelika, opciono se može priključiti izduvna cev za uklanjanje vazduha za sagorevanje.

Vodič za praktično znanje – znanje o grejanju za profesionalne korisnike


Iskoristite znanje proizvođača iz prve ruke: Na našim stranicama vodiča pružamo vam detaljne informacije o različitim tipovima grejača sa funkcionalnim opisima, ključnim oblastima primene i još mnogo toga.

Prednosti za praksu:

 • Posebno ekonomično rešenje za standardne sisteme grejanja na ulje
 • Integrisani rezervoar za gorivo sa indikatorom nivoa
 • Elektronski odvodnik plamena
 • Zaštita od pregrevanja
 • Komora za sagorevanje od nerđajućeg čelika
 • Integrisani termostat
 • Priključak za eksterni termostat
 • Šasija za laku promenu lokacije

Tehnički podaci u poređenju:

Svi IDE grejači na ulje sa ventilatorom u direktnom poređenju: Da biste mogli da pronađete ventilator grejača ulja koji je pravi za vas, imate priliku da jasno uporedite sve uljne grejače Trotec IDE serije. Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Proračun potrebe za toplotom
Pronađite pravu snagu grejanja u samo nekoliko koraka. Izračunajte toplotu potrebnu za zagrevanje vaših soba pomoću našeg praktičnog onlajn kalkulatora.

Do kalkulatora toplotne snage

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?