GRAĐEVINSKI ODVLAŽIVAČ TTK 500

Snažan čak i pri niskim temperaturama – profesionalni kondenzatorski sušač visokih performansi u robusnom dizajnu kolica

Univerzalni građevinski sušač – redefinisan
Bilo da se radi o sanaciji oštećenja od vode, sušenju zgrada ili održavanju hladnih poslovnih prostora suvim – potrebna je pouzdana tehnologija sušenja za naizmenično korišćenje na različitim gradilištima. Čvrste, bezbedne, visoke performanse odvlaživanja, čak i pri niskim temperaturama okoline. Upravo profil zahteva građevinske sušare TTK 500 iz Trotec-a.

Ova profesionalna kondenzatorska sušara je dosledno dizajnirana za maksimalnu mobilnost za promenu lokacija i otežana radna okruženja. Zbog toga TTK 500 ima kolica sa podesivom potisnom šipkom i velike točkove sa gumenim gumama koje ne ostavljaju tragove – sve to kombinovano u robusno metalno kućište.

Za skladištenje ili transport, dizajn TTK 500 omogućava montažu koja štedi prostor, od uređaja do uređaja, tako da se mnogo građevinskih sušara može transportovati za samo jedno putovanje ili je potrebno manje prostora u skladištu – uređaji se takođe mogu slagati do tri puta.

Efikasan proces za visoke performanse odvlaživanja do maksimalno 70 l/24 h
Za efikasno odvlaživanje vazduha, TTK 500 je opremljen moćnim sistemom za automatsko odmrzavanje vrućim gasom u bajpas procesu, koji zahteva samo vrlo kratke faze odmrzavanja, što povećava nivo performansi i idealno je za efikasno odvlaživanje vazduha u područjima sa niskim temperaturama kao što je kao neogrevane prostorije.

Kombinacija visokih performansi odvlaživanja sa minimalnim energetskim zahtevima i velike mobilnosti sa malim otiskom čini TTK 500 idealnim rešenjem za odvlaživanje čak i na niskim temperaturama – za kontinuiranu upotrebu, takođe opciono sa higrostatom i pumpom za kondenzat.

100% građevinski sušač – ime govori sve
Komercijalni odvlaživač vazduha ne postaje pravi sušač za zgrade samo po svom imenu. Naziv obavezuje: Uređaj mora da suši velike količine vazduha, u stalnoj upotrebi, na gradilištu, u hladnom okruženju. Na kraju krajeva, građevinske sušare zarađuju na sušarama, a ne u magacinu i svakako ne u radionici.

Zbog toga su građevinski sušari u TTK seriji dosledno dizajnirani za visoke performanse odvlaživanja i radni vek. Uređaji rade pouzdano i bez prekida čak i kada se koriste kontinuirano na gradilištu – a ako je potrebno održavanje, može se obaviti brže nego ikada ranije:

Inovativna centralna šasija – koncept modula lak za održavanje
TTK 500 i TTK 900 MP imaju inovativnu centralnu šasiju iz koje se robusno metalno kućište može brzo i lako ukloniti. Idealan za servis, održavanje i čišćenje.

A cela elektronika nije samo posebno inkapsulirana i time pouzdano zaštićena od štetnih naslaga – ona je i modularne strukture i svi pojedinačni elektronski moduli su priključeni radi lakšeg održavanja. Zamena pojedinačnih modula je stoga brza i laka, čak i na licu mesta na gradilištu: uklonite utikač, zamenite modul, ponovo ga uključite – gotovo. Pauze vezane za održavanje mogu se svesti na minimum.

Položaj potisne šipke TTK 500, koji je opremljen velikim točkovima, može se po potrebi zaključati horizontalno ili vertikalno. Na ovaj način je uvek zagarantovan optimalan transportni položaj, na primer za velike udaljenosti ili transport stepenicama.
Podesiva šipka – horizontalna ili vertikalna
Položaj potisne šipke TTK 500, koji je opremljen velikim točkovima, može se po potrebi zaključati horizontalno ili vertikalno. Na ovaj način je uvek zagarantovan optimalan transportni položaj, na primer za velike udaljenosti ili transport stepenicama.

The TTK 500 has a robust metal housing – robust, durable, ideal for rough everyday life on changing construction sites. Thanks to the innovative central chassis, the entire housing can still be removed from the device quickly and easily – ideal for service, maintenance and cleaning.

Dizajn modula lak za održavanje: Celokupna elektronika TTK 500 je modularna i povezana utikačem radi lakšeg održavanja, tako da se zamena modula može izvršiti vrlo lako. Svi elektronski moduli su posebno inkapsulirani i tako pouzdano zaštićeni od štetnih naslaga.

Komande, koje su uvučene da bi se zaštitile od udaraca, okružene su sa dva držača kablova. Umesto standardnog brojača radnih sati, kao opcija je dostupan i dvostruki brojač radnih sati i potrošnje energije usklađen sa MID-om. Utičnica zaštićena poklopcem omogućava povezivanje Trotec HG 110 higrostata.

Opciona kondenzatna pumpa je dostupna za aplikacije sušenja u neprekidnom radu, koja se može brzo i lako instalirati i ukloniti pomoću priključne veze. Da bi se kondenzat mogao ukloniti preko spratova, pumpa je projektovana za maksimalnu visinu od 4,3 m.

Zaštita ulaganja za vašu opremu za sušenje
Naročito kod letnjeg sušenja zgrada ili oštećenja vodom, brzo nastaju klimatski uslovi koji mogu izuzetno skratiti vek trajanja kondenzatorskih sušara – bez obzira na marku. Jer, barem za nas kao proizvođača, nije nam važno što često morate da menjate kondenzatorske sušare koje koristite prerano zbog procesa koji je uključen, pa smo za vas sastavili praktičnu preporuku koja čuva vrednost da zaštitite svoju investiciju u opremu za sušenje. Saznajte više ovde…

Ključne reči Odmrzavanje vrućim gasom i sušenje zgrada
Da li ste znali da je svaki građevinski sušač takođe komercijalni odvlaživač, ali nije svaki komercijalni odvlaživač automatski pravi građevinski sušač? Ovde možete saznati razloge i zašto odmrzavanje vrućim gasom čini ključnu razliku…

Dostupan i kao verzija od nerđajućeg čelika TTK 500 ES
Za odvlaživanje ili trajno sušenje u oblastima sa posebnim higijenskim zahtevima ili posebno reaktivnim vazdušnim sredinama, takođe možete nabaviti TTK 500 kao verziju od nerđajućeg čelika TTK 500 ES.

Materijal od nerđajućeg čelika ima veoma visoku otpornost na koroziju, lako se čisti i posebno je otporan na različite hemijske rastvore.

Kao i osnovni model, TTK 500 ES takođe može biti opciono opremljen dvostrukim brojačima koji su kompatibilni sa MID standardom za radne sate i potrošnju energije. Ako je potrebno, higrostat se takođe može priključiti na TTK 500 ES za automatsko sušenje kontrolisano vlagom. Dostupna je i pumpa za kondenzat za uklanjanje kondenzata preko podova.

Prednosti za praksu:

 • Razvoj, dizajn, proizvodnja: 100% Trotec
 • Visok kapacitet odvlaživanja – čak i na temperaturama ispod 15 °C
 • Pogodno za prostorije do 470 m³ za sušenje zgrada i sanaciju oštećenja od vode
 • Održavanje prostorija suvim do 940 m³
 • Izuzetno moćan rotacioni kompresor
 • Profesionalno automatsko odmrzavanje vrućim gasom pomoću bajpas procesa
 • Inovativna centralna šasija, koja se lako uklanja radi brzog čišćenja i pregleda
 • Posebno lak za održavanje: utični elektronski moduli, laki za zamenu bez alata
 • Može se slagati radi uštede prostora – mala površina u skladištu
 • Zahvaljujući tehnologiji TTK kompresora, može se transportovati u bilo kom položaju – stojeći ili ležeći
 • Robustan i veoma mobilan – lak za rukovanje čak i na teškom terenu ili na stepenicama zahvaljujući velikim točkovima
 • Snažan aksijalni ventilator za visoku cirkulaciju vazduha
 • Filter za vazduh koji se lako menja i pere
 • Priključak za eksterni higrostat
 • Podesiva šipka – horizontalna ili vertikalna
 • Standardno brojač radnih sati
 • Dvostruki brojač za radne sate i potrošnju energije u skladu sa MID standardom, opciono

Svi komercijalni odvlaživači iz serije TTK-S u direktnom poređenju:
Da biste mogli da pronađete tačno pravi komercijalni odvlaživač vazduha za vas, imate priliku da jasno uporedite sve komercijalne odvlaživače iz serije TTK-S iz Trotec-a.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?