DIZAJNERSKI PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA AIRGOCLEAN ® 140 E/145 E

Zidni prečistač vazduha sa daljinskim upravljačem - HEPA filter + UV funkcija za zaštitu od virusa, bakterija, fine prašine i drugih čestica

Jaka na zidu za zdraviji vazduh za život, igru, učenje i rad
Kompaktni prečišćivači vazduha AirgoClean ® 140 E i AirgoClean ® 145 E savršen su izbor za privatne životne prostore, dečije sobe, igraonice, hobi ili sobe za obuku, zajedničke kancelarije i slične prostore za efikasno i tiho čišćenje unutrašnjeg vazduha. Zahvaljujući mogućnosti zidne montaže (može se koristiti i kao samostalan uređaj), uređaj ne smeta i visi na zaštićenom mestu na zidu. Zbog toga postoji opasnost od povrede, npr. B. isključeno ako se dete spotakne o uređaj. Kada birate boje, pratite svoj lični stil. Elegantni beli AirgoClean ® 140 E suptilno i diskretno preplavljuje prostoriju čistim vazduhom, bez zagađivača i patogena. Ako volite nešto privlačnije, možete napraviti vizuelni izraz u prostoriji sa mat crnim AirgoClean ® 145 E.

Zidni uređaj modernog dizajna i prenosivi mobilni uređaj u jednom
Sa AirgoClean ® 140 E/145 E imate slobodu izbora kada je u pitanju postavljanje uređaja. Sa zidnim nosačem koji je uključen u isporuku, ravni prečistač vazduha se pretvara u vizuelno privlačan zidni uređaj sa minimalnim zahtevima za prostorom. Za samostojeću upotrebu u više prostorija, prečistač vazduha je opremljen praktičnom ručkom za nošenje i zakrivljenom bazom.

Eliminiše ono što vas zagađuje – uklanja 99,97% čestica do 0,3 µm iz vazduha u prostoriji
Jednako inovativan kao i dizajn AirgoClean ® 140 E/145 E je njegov inteligentni sistem za prečišćavanje vazduha za trajnu kontrolu i poboljšanje kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru. Zaštitite svoje zdravlje i zdravlje onih oko vas vazduhom filtriranim HEPA, koji je 99,97% bez štetnih čestica i zagađivača u vazduhu. AirgoClean ® 140 E/145 E pouzdano uklanja patogene viruse kao što su SARS-CoV-2 ili virus gripa, bakterije, finu prašinu, kućnu prašinu, polen, ostatke grinja, spore plesni ili alergene iz vazduha u prostoriji, kao i dim cigareta, smog i drugi neprijatni mirisi. Potpuno automatski, zahvaljujući najsavremenijim „senzorima kvaliteta vazduha“. Senzori kvaliteta vazduha AirgoClean ® 140 E/145 E kontinuirano prate sobnu temperaturu, vlažnost vazduha, kao i kvalitet vazduha i zagađenje vazduha u prostoriji mikročesticama kako bi ga očistili inteligentno kontrolisanim performansama prečišćavanja vazduha. Kombinacija trostruko prečišćenog HEPA vazduha, moćne cirkulacije vazduha (maks. 330 m³/h) i trostepene ventilacije sa turbo režimom garantuju primetno poboljšanje kvaliteta vazduha u najkraćem mogućem roku.

Prvoklasna udobnost sa moćnom tehnologijom HEPA filtera
AirgoClean ® 140 E/145 E kombinuje najnapredniju HEPA tehnologiju prečišćavanja vazduha najnovije generacije sa izvanrednom funkcionalnošću. Važni parametri unutrašnjeg vazduha temperatura, vlažnost, zagađenje finom prašinom i kvalitet vazduha se mere u realnom vremenu i prikazuju na lako čitljiv način. Koristeći UV funkciju, UV LED se može uključiti kako bi se unutrašnjost uređaja zaštitila od stvaranja virusa, bakterija i neprijatnih mirisa. Izvanredne karakteristike u ovoj klasi uređaja upotpunjuju tri režima rada (automatski režim, noćni režim i ventilacija), funkcija jonizacije, brava za decu, praktičan IR daljinski upravljač i programabilni 24-časovni tajmer.

Displej kvaliteta vazduha u boji koji pokazuje vrednost PM 2,5

Trostepeni prikaz kvaliteta vazduha AirgoClean ® 140 E/145 E čini inače nevidljivi kvalitet vazduha vidljivim. Pored numeričkog prikaza vrednosti PM 2,5 (broj sitnih čestica prašine < 2,5 µm), optički displej sa LED svetlima u boji signalizira stepen čistoće ambijentalnog vazduha:

Brzina ventilacije i povezane performanse prečišćavanja vazduha se regulišu u automatskom režimu prema kvalitetu vazduha:

Zelena: dobar kvalitet vazduha PM2,5 vrednost 0-50
Žuta : srednji kvalitet vazduha PM2,5 vrednost 51-100
Crvena : loš kvalitet vazduha PM2,5 vrednost > 100

Šta znači vrednost PM 2.5?
PM 2.5 su fine čestice prašine koje se mogu udisati prečnika manjeg od 2,5 µm. Zbog svoje male veličine, ove fine čestice se smatraju zdravstvenim rizikom jer prodiru dublje u respiratorni trakt, kardiovaskularni sistem i mozak, ostaju tamo i mogu izazvati oštećenja. U projektu REVIHAAP, SZO dolazi do zaključka da fina prašina može, između ostalog, da dovede do arterioskleroze, utiče na rađanje i izazove respiratorna oboljenja kod dece.

Automatski zdraviji vazduh u zatvorenom prostoru, bez virusa i zagađivača
Čist vazduh je osnova zdravog života. Zato ne prepuštajte kvalitet vazduha slučaju. „Senzori kvaliteta vazduha“ AirgoClean ® 140 E/145 E nadgledaju najvažnije parametre vazduha u prostoriji danonoćno kako bi pouzdano sprečili štetne mikročestice i patogene u vašem okruženju.

Kombinovani prikaz klimatskih podataka i kvaliteta vazduha sa prikazom stvarne vrednosti PM 2,5 vrednosti, trenutne sobne temperature i vlažnosti vazduha
Lako čitljiv displej kvaliteta vazduha AirgoClean ® 140 E/145 E čini kvalitet vazduha u prostoriji kao i broj najfinijih suspendovanih čestica vidljivim. Numerički displej pruža informacije o vrednosti PM 2,5 izmerenoj u vazduhu prostorije (broj sitnih čestica prašine < 2,5 µm), dok optički LED displej u boji istovremeno prikazuje stepen čistoće ambijentalnog vazduha u tri nivoa boja. Prikaz trenutne sobne temperature i vlažnosti je posebno praktičan - dva važna parametra za zdravlje i dobrobit.

Kroz kontinuirano merenje visoko osetljivih senzora kvaliteta vazduha, nadolazeće zagađenje kao što su prljavština, prašina, fina prašina i gasoviti zagađivači se odmah otkrivaju i eliminišu kroz prilagođene performanse prečišćavanja vazduha. Izlaz vazduha se kontroliše potpuno automatski kako bi se detektovane suspendovane čestice ili mirisi filtrirali direktno iz vazduha u prostoriji.

Aplikacija/veličina sobe
Filtriranje virusa SARS-CoV-2 i opšte
zaštita od infekcija (gripa, prehlade, morbila, itd.)
 HEPA
6 izmene vazduha pogodne za prostorije doMaximum22m2 / 55m3 _
Trotec preporuka *16 m2 / 40 m3
10 izmena vazduha pogodno za prostorije doMaximum13m2 / 33m3 _
Trotec preporuka *10m2 / 24m3 _
CADR vrednosti
Fina prašina, polen, životinjska dlaka (CADR)Maximum40 m2 / 100 m3
Trotec preporuka *32 m2 / 80 m3

* U oglašavanju, maksimalna vrednost se obično reklamira kao „preporučena veličina sobe“. Da bi se postigla dobra kombinacija kvaliteta vazduha i pozadinske buke, veličine prostorija koje preporučujemo zasnivaju se na nivou zvuka od pribl. 50 dB(A).

Automatski režim i filtriranje virusa:
Nemojte koristiti automatski režim kada se uređaj koristi za filtriranje virusa. Ugrađeni senzori reaguju samo na zagađenje vazduha uzrokovano finom prašinom ili polenom. Uređaj ne može da utvrdi opterećenje virusom. Moguće je da automatski režim ukazuje na „dobar“ kvalitet vazduha iako je virusno opterećenje u prostoriji veoma visoko. Stoga, kada se koristi za filtriranje virusa kako bi se smanjio indirektni rizik od infekcije, preporučujemo da uvek podesite nivo ventilatora koji je potreban za odgovarajuću brzinu cirkulacije (zapreminu vazduha).

Udoban način da uživate u čistom vazduhu
Svi AirgoClean ® prečišćivači vazduha se odlikuju izvanrednim performansama HEPA filtera i visokim performansama vazduha u isto vreme, dva važna kriterijuma za pouzdano i brzo čišćenje vazduha u zatvorenom prostoru. Pored toga, prečistači vazduha u prostoriji imaju opsežne karakteristike udobnosti koje možete pronaći samo u uređajima iz serije AirgoClean ® u ovoj klasi uređaja.

Prikaz unutrašnje klime
Senzori kvaliteta vazduha AirgoClean ® 140 E/145 E trajno beleže trenutnu temperaturu i relativnu vlažnost vazduha u prostoriji i prikazuju ove vrednosti sobne klime na prednjem displeju uređaja.

Daljinski upravljač velikog dometa
Sa praktičnim IR daljinskim upravljačem, sve funkcije uređaja mogu se praktično kontrolisati i podešavati daljinski – pored ručnog podešavanja preko kontrolne table.

Programabilni 24-časovni tajmer
Tajmer koji se može podesiti u koracima od 1 sata isključuje uređaj potpuno automatski nakon unapred podešenog vremena. Ovo štedi energiju i ne morate da brinete o isključivanju nakon napornog dana na poslu u kućnoj kancelariji ili kada idete u krevet.

Bezbednost dece i kućnih ljubimaca
Deca su prirodno radoznala, a kućni ljubimci svakodnevno otkrivaju okolinu sa svojim krznenim prijateljima. Dečija brava, koja se može aktivirati kombinacijom tastera, štiti podešavanja uređaja prečistača vazduha od radoznalih dečijih ruku i dlakavih nosova koji njuškaju. Status roditeljskog nadzora se prikazuje na digitalnom displeju.

UV funkcija
Prečišćivač vazduha ima UV funkciju. U kombinaciji sa fotokatalitičkom površinom filtera, UV LED smanjuje stvaranje klica, virusa i mirisa unutar uređaja.

Noćni režim sa zatamnjenom kontrolnom tablom i smanjenom pozadinskom bukom
Za miran i neometan san, kontrolna tabla je zatamnjena u noćnom režimu sa smanjenom bukom. Protok vazduha je prilagođen potrebi za spavanjem, a izlaz vazduha je regulisan na najniži nivo ventilacije.

Tehnologija 3-u-1 HEPA filtera sa jonizacijom za zdravu klimu u zatvorenom prostoru
Zahvaljujući kombinovanom sistemu filtera napravljenom od HEPA ugljenika i DACRON ® filter tehnologije sa dodatnom jonizacijom, fine čestice prašine, alergeni i drugi patogeni se pouzdano filtriraju iz vazduha u zatvorenom prostoru.

HEPA filter (99,97%)
HEPA filter uklanja viruse, bakterije, polen, alergene, fine čestice prašine i spore plesni veličine do 0,3 mikrometra iz vazduha prostorije. Zbog visoke efikasnosti odvajanja od 99,97%, filteri ove klase filtera se koriste, na primer, u higijenski osetljivim laboratorijskim prostorima iu proizvodnji hrane. Najbolji uslovi za pretvaranje dnevnih soba, dečijih soba i igraonica, sala za obuku, baletskih studija ili sala za sastanke u oaze blagostanja sa čistim, filtriranim, svežim vazduhom u zatvorenom prostoru.

Ugljeni filter (filter sa aktivnim ugljem)
Dodatni ugljeni filter od ugljenika idealan je za sve pušače. Pored zagađivača, ovaj filter sa aktivnim ugljem efikasno neutrališe mirise duvana, kućnih ljubimaca, kuhinjskih mirisa, dima, kao i formaldehida i mirisa rastvarača iz okolnog vazduha. Za čist vazduh – bez neprijatnih mirisa.

DACRON ® predfilter
DACRON ® je naziv za sintetički proizvedene kontinuirane niti napravljene od poliestera, koji su idealni kao predfilteri za prečišćavanje vazduha zbog svojih posebno neutralnih svojstava protiv alergija. Predfilteri od sintetičkih vlakana napravljeni sa njim su posebno otporni na kidanje, dugotrajni i vodoodbojni. Filter od sintetičkih vlakana pouzdano filtrira lagane do srednje mirise, grubu kućnu prašinu i životinjsku dlaku iz vazduha u prostoriji.

Jonizacija
Već visoke performanse filtera dodatno su poboljšane potpuno automatskom jonizacijom. Ovo oslobađa negativno naelektrisane jone, čiji statički naboj vezuje plutajući polen, prašinu, viruse i bakterije i omogućava im da potone na tlo, gde se odmah usisavaju i uklanjaju strujom vazduha trostepenog ventilatora. Na ovaj način se vazduh u prostoriji još efikasnije prečišćava i dodatno obogaćuje aktivnim kiseonikom.

Brza i laka zamena filtera
Jednostavno kao i rukovanje AirgoClean ® 140 E/145 E brzo menjaju unapred montirane filtere. Poklopac uređaja se može otvoriti jednom rukom bez alata kako bi se vizuelno pregledali pre- i HEPA filteri i po potrebi ih promenili.

Snažan izgled, kompaktne dimenzije: crno ili belo, pričvršćeno na zid ili postavljeno slobodno u prostoriji. AirgoClean ® 140 E / 145 E impresionira svojim ravnim dizajnom i kompaktnim dimenzijama.

Čist vazduh, sve na prvi pogled: Moderan ekran osetljiv na dodir pruža informacije o važnim klimatskim podacima, podešavanjima uređaja i oglašava alarm sa ekranom kvaliteta vazduha u boji čim se kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru primetno promeni.

Kombinovani ugljenični/HEPA filter je lako dostupan preko mehanizma za sklapanje. Redovnu zamenu filtera možete sami da obavite povoljno i isplativo. Zahvaljujući jonizatoru, vazduh u prostoriji se čisti još efikasnije, a UV LED osigurava da se u uređaju ne mogu formirati štetni virusi/bakterije ili neprijatni mirisi.

U vašim je rukama: sva podešavanja uređaja mogu da se izvrše ili preko samorazumljivog ekrana osetljivog na dodir na uređaju ili preko zgodnog i dugog IR daljinskog upravljača.

Podni sa zidnim nosačem: Nekoliko prečistača vazduha je tako fleksibilno u upotrebi kao AirgoClean ® 140 E / 145 E. Obim isporuke uključuje zidni nosač za zidnu montažu i moderan postolje za samostojeću upotrebu.

Vidi šta je zapravo nevidljivo: Moderni senzori kvaliteta vazduha čine vidljivim inače nevidljivi kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru. Budite sigurni i pustite AirgoClean ® 140 E / 145 E da kontroliše i čisti vazduh u prostoriji.

AirgoClean ® prečistači vazduha ne štite samo od patogena u vazduhu u prostoriji – oni pružaju trostruku zaštitu. Kombinovani HEPA filter sa trostrukom zaštitom AirgoClean ® 140 E / 145 E smanjuje patogene, zagađivače i suspendovane materije, kao i neprijatne mirise u vazduhu u prostoriji.

Zdravstvena zaštita koju možete poneti sa sobom: AirgoClean ® 140 E / 145 E ima praktičnu ručku za nošenje za fleksibilnu upotrebu u različitim prostorijama. To znači da se uređaj može brzo pretvoriti kako bi se obezbedila optimalno čista distribucija vazduha tačno tamo gde je to potrebno.

Tamo gde su deca kod kuće, stvari su često divlje. Čuje se vriska i bes. Dobro je znati da AirgoClean ® 140 E / AirgoClean ® 145 E stvara bezbedan prostor u ovom okruženju, bez opasnosti po zdravlje u prostoriji i vazduhu za udisanje. A zahvaljujući praktičnoj zidnoj montaži, prečišćivač vazduha više ne predstavlja opasnost od spoticanja i deca mogu slobodno i srećno da se kreću po prostoriji.

Osetljivi respiratorni trakt dece zahteva posebnu zaštitu od zagađivača i patogena u vazduhu. AirgoClean ® 140 E / AirgoClean ® 145 E štiti celu porodicu, a posebno potomstvo od nevidljivih zdravstvenih rizika. Uključuje bravu za decu i jednostavnu promenu filtera, što svako može brzo i lako da uradi.

Kompaktni prečišćivač vazduha AirgoClean ® 140 E / AirgoClean ® 145 E je savršen izbor za spavaće sobe u noćnom režimu sa smanjenom bukom sa zatamnjenom kontrolnom pločom. Uređaj trajno i tiho smanjuje opterećenje virusa u prostoriji – za apsolutno prijatnu atmosferu i miran san.

Bilo da se radi o slobodnom vremenu ili školskom sportu, tokom treninga plesa ili baleta: gde mnogi ljudi dele istu prostoriju, patogeni se šire kroz vazduh u zatvorenom prostoru. Sa AirgoClean ® 140 E / 145 E možete kreirati bezbedne prostore za trening, sport i razonodu.

Prednosti za praksu:

 • Višestepeni sistem filtera vazduha u prostoriji sa DACRON ® predfilterom, HEPA ugljeničnim filterom (99,97%) i jonizacijom
 • Visoko efikasna HEPA filtracija finih čestica prašine, suspendovanih čestica, zagađivača, klica i mirisa
 • UV LED štiti unutrašnjost uređaja od stvaranja klica, virusa i mirisa
 • Kombinovani displej kvaliteta vazduha u LED bojama sa prikazom stvarne vrednosti finih čestica prašine (vrednost PM 2,5)
 • Pogodno za potpuno automatsko prečišćavanje vazduha prostorija do 100 m³
 • Zapremina čišćenja mak. 330 m³/h
 • 3 brzine ventilatora sa turbo režimom
 • 2 režima rada: automatski režim sa detekcijom svetlosti i noćni režim
 • Prikaz kvaliteta vazduha uključujući temperaturu i vlažnost
 • Kompaktan i moćan sa lakim radom
 • Jednostavna, brza promena filtera
 • IR daljinski upravljač
 • Funkcija tajmera
 • Roditeljska kontrola
 • Indikatorska svetla filtera
 • Noćni režim (smanjena buka)
 • Može se koristiti kao zidni ili samostojeći uređaj
 • Niska potrošnja energije
 • Allergy friendly

Svi AirgoClean ® prečišćivači vazduha u direktnom poređenju:
Da biste mogli da pronađete tačno pravi prečistač vazduha za vas, imate priliku da jasno uporedite sve prečistače vazduha iz Trotec AirgoClean ® serije.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?