Ovlaživači vazduha

Kada grlo počinje da grebe, oči svrbe a sluzokoža je iritirana, često je razlog previše suva klima u prostoriji. Tu pomažu ovlaživaći vazduha.

Idealno bi u prostorijama vlažnost vazduha trebalo da iznosi između 40 i 60 procenata. Vlažnost vazduha koja vlada u nekoj sobi zavisi uvek od strukture sobe, konstruktivnih osobina, vremenskih poadavina i godišnjeg doba. Upravo u zimskim mesecima vlažnost vazduha u prostorijama često pada za 20 ili čak 30 procenata. Ovde važi: Svuda gde se greje, snažno pada vlažnost vazduha. Pri tom je veoma važno da vi dovodite dodatnu vlažnost vazduha u vazduh u prostoriji.

10 razloga zašto vam JE zimi NEOPHODAN OVLAŽIVAČ VAZDUHA U STANU:

1.Brži oporavak od bolesti
2. Suva koža
3. Loše stanje drvenog nameštaja
4. Zdravlje vaših biljaka
5. Pojava statičkog elektriciteta
6. Lakši san i manje hrkanja
8. Krvarenje iz nosa
9. Astma i alergije
10. Preventiva bolesti

To obezbeđuje ovlaživač vazduha. Suv vazduh u prostoriji tada često stvara zdravstvene probleme. Osim poznatih tegoba u vezi disajnih puteva i očiju, previše suv vazduh često dovodi do napetosti, umora i slabe koncentracije. Dodatno se pospešuje gruba koža i mogu se pogoršati oboljenja kože kao i alergije. Pravilno doziranim ovlaživanjem vazduha možete trajno da izbegete ovakav scenario. Odmah ćete osetiti razliku: Moćićete slbodno da odahnete. Od suvog vazduha iritirana sluzokoža i oči se ponovo smiruju. Možete bolje da se skoncentrišete na vaš rad odn. na vaše poslove u kući. Na kraju krajeva, optimizujete vaš celokupan osećaj ugodnosti zahvaljujući ovlaživaču vazduha, koji obezbeđuje idealnu vlažnost vazduha u vašim prostorijama.

Kada želite kvalitet, brojne funkcije i individualnost onda je Trotec B-E serija prvoklasno rešenje. Možete da birate između tri različite varijante modela koji pružaju različite kapacitete generisanja magle. Raspon se kreće od 4,8 do 7,2 litara na dan. Ultrazvučni ovlaživači vazduha su idealni – zavisno od modela – za primenu u prostorijama od 20 ili 30 m². Sva tri uređaja ove serije odlikuje moderan dizajn koji možete da kombinujete sa svakim enterijerom. Dodatno možete da birate između različitih modusa. Da li difuzor za mirisno ulje koji se vadi, integrisani Baby modus, moderan Touch panel ili na primer slobodno programibilna funkcija tajmera – ultrazvučni ovlaživač vazduha kompanije Trotec B-E serije ispunjava sve želje.

ŽELITE DA KUPITE OVLAŽIVAČ? POZOVITE NAS: 063/599-873