Mašine za isušivanje vlage – prodaja i iznajmljivanje

Nemačke Trotec mašine su najefikasnije mašine za izvlačenje vlage na tržištu. Mašine isušuju vlagu iz prostorija tako što usisavaju vazduh i provlače ga kroz komoru u kojoj se odvaja vlaga. Osušen vazduh cirkuliše po prostoriji i nastavlja da kupi vlagu sa zidova, podova i ostalih vlažnih materijala.

Trotec mašine za izvlačenje vlage imaju specijalizovane filtere za otklanjanje bakterija koje se umnožavaju u vlažnim prostorijama. Takođe, mašine su idealne za korišćenje prilikom preduzetničkih radova u toku kojih je neophodno efikasno izvlačenje vlage – sušenje košuljice i sveže malterisanih zidova, kao i u procesu sušenja građe predviđene za dalju obradu (od velikih segmenata građe do dosušivanja parketa). Veoma su efikasne i u procesu sušenja natopljenih prostorija nakon poplava.

Upotrebom naših mašina za izvlačenje vlage, štedite vreme i ubrzavate radove u oblasti izgradnje bez obzira na vremenske uslove i godišnja doba!

PRODAJA MAŠINA

IZNAJMLJIVANJE MAŠINA

U mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu potpuno novu na našem tržištu. Mašine za isušivanje vlage 021 doo raspolaže sa visoko produktivnim industrijskim mašinama za izvlačenje vlage iz prostorija.

Trenutno posedujemo 40 Trotec mašina za izvlačenje vlage.

IMATE PROBLEM SA VLAGOM? POZOVITE NAS: 063/599-873