Iznajmljivanje i prodaja kalolifera

Modeli kalolifera TDS-serije su dizajnirani i proizvodeni u Nemačkoj fabrici Trotec. To naravno vredi i za elektro grejače ventilatore TDS 30, koji snagom grejanja od od 5,5 kW stvara prelaz između manjih modela i velikih elektro grejačih ventilatora.

Prva primena 5-polne crvene utičnice za jaku struju markira tu promenu. Sa dvostepenskim upravljanjem učinka za doziranje po potrebi snage grejanja je svaka prostorija optimalna za normalizaciju. Putem integrisanog upravljanja termostatom se strujanje toplog vazduha sem toga neprekidno tačno može postaviti na željenu temperaturu i odovditi van preko odvojenog lima kako bi postigli maksimalno delovanje. Sem toga ovaj elektro grejači ventilator pored zaštite od pregrijavanja takođe raspolaže termo zaštitom na motoru ventilatora.

u ponudi imamo dve vrste kalolifera, 3,3kw (monofazni) i 9kw (trofazni).

Kao i svi uređaji serije, i TDS 30 proizvodi toga su bez kondenzata, bez da troši kiseonik ili gasove izgaranja. Ta prednost ga čini primenjivim praktično svugde unutarnjim prostorijama za njihovu normalizaciju. Sem toga uređaj raspolaže obostranim navojima za pričvršćivanje, koji služe za opcionalno dostupne držače za zid ili plafon. Sa njima se TDS-grejači ventilator fleksibilno može a postavi na zid ili plafon – i tako postaje optimalnim termografskim rešenjem za na primer građevinske kontejnere, garaže za brodove, radionice, skladišne i pogonske hale.

POTREBAN VAM JE KALOLIFER? POZOVITE NAS: 063/599-873